Studentermedhjælper til Netcompany HR-support

Jobbeskrivelse

Er du studerende og har du lyst til et spændende job med ansvar inden for HR-administration og support? Kan du lide at arbejde struktureret, har du blik for detaljer og trives du med at yde god service, så er du måske vores nye kollega i HR. Stillingen er med fast arbejdssted på Netcompany´s hovedkontor i København.  

En udfordrende hverdag med ansvar 

Vi søger en pligtopfyldende, struktureret og serviceminded kollega til vores HR-support team. Med udgangspunkt i forretningens behov, arbejder vi i HR fokuseret og kontinuerligt på at sikre, at Netcompany er en professionel, effektiv og attraktiv arbejdsplads for nye og nuværende medarbejdere på alle niveauer. Vi sætter en ære i at yde god service og sikre effektive administrative arbejdsgange.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde bredt med HR-administration og -support. Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Registreringer af nye medarbejdere og løbende dataopdatering og -udtræk i vores HR-system.
  • Registreringer af informationer omkring ferie, orlov mv.
  • Registreringer af informationer omkring adresseændringer mv.
  • Besvarelser af henvendelser fra medarbejdere, herunder vejledning om regler og interne politikker, som er beskrevet i vores medarbejderhåndbog
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter ud fra kontraktskabeloner
  • Ad hoc HR-opgaver efter behov – vi løfter i flok

Bliv vores nye kollega 

Som person er du serviceminded og løsningsorienteret og sætter en ære i at løse dine opgaver grundigt og effektivt. Du er god til at holde overblik over detaljer, følger opgaver til dørs og du kan lide at arbejde i et engageret miljø med en stor kontaktflade.
 

Dine IT-kundskaber er gode, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i HR-systemer.

Du er en teamplayer, der kan lide at gøre en forskel sammen med dine kolleger. Dit arbejde er kendetegnet ved en fleksibel og ansvarsfuld tilgang, og du formår at holde hovedet koldt og have let til smil – også selvom der i perioder er travlt.

Herudover forestiller vi os, at du: 

  • Er i gang med at læse en videregående uddannelse og har lyst til at bruge dine kompetencer inden for HR-administration og support 
  • Er velformuleret og flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt 
  • Har mulighed for at arbejde ca. 16 timer om ugen ved siden af dit studie 

Du vil naturligvis få den opbakning og sparring du har brug for, og vi sikrer en god introduktion til både opgaver og kolleger.

Hvis du ønsker at blive en del af HR-afdelingen i Netcompany, og matcher dette job dig, så håber vi at høre fra dig snarest muligt.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Er du vores nye HR Junior Consultant? 

Så send dit CV, dit karakterbevis og en motiveret ansøgning vores vej. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på hr.dk@netcompany.com.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share