Senior IT Consultant - Swedish version

Företagsbeskrivning

Har du erfarenhet av utveckling och kan se dig själv spela en avgörande roll i ett större projekt, samtidigt som du säkerställer att vi levererar en högkvalitativ produkt till kunden. Då är du kanske du vår nya kollega för rollen som Senior IT-konsult på Netcompany.

Arbetsbeskrivning

Som Senior IT-konsult har du ansvar för att ha överblick över delprojekt, inklusive att hålla dagliga stand-ups, statusrapportering med kund och/eller projektledare. Du finner det naturligt att ta en ledarskapsroll i förhållande till dina teammedlemmar, då du i rollen som Senior IT-konsult snabbt kommer att få teamledningsuppgifter. Detta genom att delegera uppgifter till varje gruppmedlem och stötta upp om någon behöver en hjälpande hand. Det kommer alltid att finnas en projektledare knuten till projektet med övergripande leveransansvar, som du kan luta dig mot och lära dig av, så att du blir ännu vassare när det kommer till ledning och IT-leveranser.

På Netcompany har vi fullt fokus på att leverera projekt i tid och med hög kvalitet. Som Senior IT-konsult kommer du att spela en väsentlig roll i denna fortsatta leverans.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Systemutveckling - både front-end, back-end och integrationer
  • Planering av arbetsprocesser
  • Processoptimering och kvalitetssäkring
  • Översätta kundkrav till design av nya funktioner
  • Daglig sparring med ditt team för att säkerställa en hög teknisk och affärsmässig nivå

Om dig

Du har god teknisk förståelse, samtidigt som du känner dig motiverad att ta dig an ledningsuppgifter. Du värdesätter teamarbete och vill gärna vara med på utvecklingen av Netcompany.

Dessutom föreställer vi oss att du:

  • Har erfarenhet av antingen Java, .Net, C# eller liknande.
  • Har varit med och utvecklat samt levererat större IT-lösningar
  • Har ett intresse för projektledning och vill ta din karriär i den riktningen
  • Minimum. 4 års erfarenhet inom IT-branschen, samt relevant
  • Masterutbildning

Din utveckling är i fokus!

I Netcompany blir du en del av vår Academy med många olika interna utvecklingsprogram som följer dig genom hela din karriär. Genom ett antal moduler kommer du kontinuerligt få möjlighet att fördjupa dig inom olika kunskaper - allt från olika teknologier till kundhantering. Önskar du att vidareutveckla dina tekniska kompetenser inom ett specifikt område har du även möjlighet att ta olika certifikat, ofta i studiegrupper tillsammans med andra kollegor. Med andra ord kommer din karriär aldrig stanna av och du kommer utvecklas mycket snabbare än någon annanstans i branschen.

Skicka din ansökning till oss

Din ansökning och ditt CV kan laddas upp till vårt rekryteringssystem via länken.
Har du inte fått svar på alla dina frågor, är du välkommen att kontakta hr.dk@netcompany.com .

På Netcompany tror vi att en diversifierad och inkluderande arbetsplats är en essentiell del för vår framgång, varför alla kvalificerade kandidater uppmuntras att ansöka, oavsett kön, sexuell läggning, funktionsvariation, ålder, religion, etnisk tillhörighet, nationalitet, könsidentitet eller kultur. Vi strävar efter att efterleva en kultur, där alla har lika möjligheter.
#LI-SA2

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share