Senior Consultant

Jobbeskrivelse

Har du noen års erfaring som utvikler og er klar for å sette ditt fingeravtrykk på noen av de mest sentrale løsningene vi møter i vår digitale hverdag? Ønsker du å spille en avgjørende rolle for teamet ditt og prosjektets fremdrift, og være involvert i alle deler av prosessen - fra design og utvikling til sikring av at vi leverer et produkt av høy kvalitet til kunden?

Netcompany søker nå Senior Consultants som er klar for å utfordre seg selv i en rolle med ansvar for at kundens krav og behov omsettes til solide IT-løsninger som skaper verdi. Med din kompetanse kan du for eksempel bidra til å sikre god og effektiv hjelp til barn og unge gjennom digitalisering av barnevernet eller sørge for at samfunnet har tilgang til effektive og sikre legemidler og medisinsk utstyr gjennom digitaliseringen av Legemiddelverket. 

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som har et hjerte som banker for å utgjøre en forskjell og har den tekniske verktøykassen i orden, med en naturlig nysgjerrighet for nye teknologier. Du er opptatt av gode løsninger og kodekvalitet, er hjelpsom og deler gjerne din kunnskap med andre.

Du trives i tverrfaglige team og finner det gjerne naturlig å ta lederansvar for dine teammedlemmer. 

Videre ser vi for oss at du 

  • Har høyere formell utdannelse innen IT

  • Har 3-5 års arbeidserfaring 

  • Har programmeringserfaring i Java, C# eller JavaScript 

  • Behersker norsk eller engelsk - skriftlig og muntlig

Hvorfor jobbe hos oss? 

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt og innovativt fagmiljø, kan vi tilby følgende: 

  • Flat struktur og lite hierarki 

  • Kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter  

  • Faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt globale faggrupper og sertifiseringer 

  • En flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagsbar, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur med mye mye mer!

  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode forsikringer og pensjonsordning 

Vi er Netcompany

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital transformasjon via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.  

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver.  

Vi tar ansvar, helt enkelt.  

Synes du dette høres spennende ut? 
Ta kontakt med Stine Fagerholt (stinef@netcompany.com / 45 43 23 12) dersom du har spørsmål om stillingen eller er åpen for en uforpliktende prat. Du kan også søke på stillingen ved å sende oss din CV. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

#LI-CM2

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share