Senior App Developer

Jobbeskrivelse

Har du nogle års erfaring med app-udvikling og lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle i dit teams og projekts fremdrift og være inddraget i at bygge de bedste apps på markedet; lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior App Developer i Netcompany – en unik og spændende mulighed for dig, der har en solid teknisk faglighed inden for app-udvikling og brænder for at få ansvar for, at vores kunders krav og behov omsættes til færdige apps, der skaber værdi for brugerne.

Arbejdsopgaver

Som Senior App Developer får du ansvaret for at have overblikket over delprojektet. Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som Senior App Developer vil agere som specialist inden for app-udvikling. Du leverer sparring, og følger op på, at teamet når i mål. Der vil altid være en projektleder tilknyttet projektet med det overordnede leveranceansvar, som du kan læne dig opad og lære af, så du bliver endnu mere skarp, når det kommer til ledelse og IT leverancer.

I Netcompany arbejder vi med et bredt udvalg af forskellige teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, AzureDevOps og Octopus. Netcompany bruger altid den teknologi, som er mest egnet til det specifikke projekt og gerne den nyeste teknologi. Det betyder, at du vil få lov til at arbejde med mange forskellige og nye teknologier. Specifikt i app-udvikling arbejder vi med teknologier såsom Swift, Objective-C Java, Kotlin, Xamarin og React Native.

Du vil typisk have en stor indflydelse på dit team og projekts fremdrift i udviklingen af apps. Du leverer selv arbejde til tiden og af høj kvalitet, og hjælper teamet med at gøre det samme. I Netcompany lever vi af at levere projekter til tiden og i høj kvalitet, og som Senior App Developer vil du spille en helt essentiel rolle i denne fortsatte leverance af markedets bedste apps.
 

Eksempler på dine arbejdsopgaver kan være:

  • Udvikling af Android og iOS apps
  • Cross-platform udvikling
  • Procesoptimering og kvalitetssikring
  • Omsætte kundes krav til design af nye funktioner
  • Analyse og design af den overordnede løsning for vores kunder
  • Daglig sparring med dit team for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau

Om vores nye kollega

Du har solid erfaring fra IT-branchen og kommer med en kandidat- eller bacheloruddannelse indenfor Software Engineering, Datalogi, Information Technology eller lignende. Det er vigtigt, at du har din tekniske værktøjskasse i orden, er naturligt nysgerrig på nye teknologier og at du besidder en høj grad af integritet og professionalisme, og kan sikre kvaliteten af eget og andre teammedlemmers arbejde.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med enten Swift, Java, Kotlin, Xamarin eller lign.
  • Har været med til at udvikle og levere større apps fra A-Z

 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share