Servicemanager

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Netcompany is één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants en -ontwikkelaars werkzaam en we zijn blijvend op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence biedt handvatten voor het stimuleren van interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er is binnen Netcompany een breed scala aan verschillende kennisgroepen beschikbaar welke onder andere specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie bevat.

Voor Netcompany Nederland (in Delft) zijn we op zoek naar een Servicemanager.

Als servicemanager ben je onderdeel van het team Service & Operations (S&O) en verantwoordelijk voor het operationeel-, tactisch- en strategisch management van de beheerprocessen die voortkomen uit de Service Level Agreements (SLA’s). Zijn klant- en servicegerichtheid voor jou vanzelfsprekend en neem je enkel genoegen met een tevreden klant? Ben je daarnaast oplossingsgericht en op zoek naar een werkomgeving met veel teamspirit en werkplezier?

Over jou
Team S&O is op zoek naar een communicatieve servicemanager die de brug weet te slaan tussen de wensen van onze klanten en de beheerorganisatie. Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bent bij voorkeur ITIL-gecertificeerd en hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Als servicemanager weet je je te redden in de hectiek van incident management op een servicedesk. Je vindt het leuk om organisatieprocessen te verbeteren en structuren aan te brengen die bijdragen aan een stabiele beheeromgeving. Het is voor jou geen probleem om de juiste prioriteiten te stellen, je bent een echte teamspeler en bent goed in plannen en organiseren.

Verder ben je klant- en oplossingsgericht, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je je goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit.

Wat ga je bij ons doen?

 • Een actieve bijdrage leveren aan het opstellen, bewaken en onderhouden van de SLA’s;
 • Een centrale rol vervullen bij Incident Management;
 • Zorgdragen voor en vastleggen van verbeteringen in informatiestromen, processen, procedures en werkwijzen van en rondom de serviceorganisatie;
 • Aanpassen van de servicedeskdiensten op nieuwe klantwensen;
 • Onderhouden van klantrelaties;
 • Aanleveren SLA- en management rapportages;
 • Opstellen en onderhouden van procesdocumentatie, en ondersteuning bij audits ten behoeve van diverse normenkaders
 • Microsoft Office365;
 • Producten van Atlassian (Jira Service Desk, Jira Software, Confluence, Statuspage);
 • Agile management en het Scrum framework;

Pre: Kennis van en/of ervaring met:

 • Microsoft Office365;
 • Producten van Atlassian (Jira Service Desk, Jira Software, Confluence, Statuspage);
 • Agile management en het Scrum framework;

Aanvullende informatie
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan via HR.NL@netcompany.com of 015-3030130 contact met ons op.

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share