Operations Engineer med lidenskap for Cloud

Jobbeskrivelse

I Netcompany jobber vi med et stort mangfold av kunder både i Norge og på tvers av land, og skal nå ta steget videre og bygge opp vår avdeling innen drift og infrastruktur ved vårt kontor i Oslo. Vi jobber med drift basert på en visjon om å utgjøre en forskjell for våre kunders virksomhet. Vi forventer at du har lyst til det samme!

På vårt hovedkontor i Danmark har vi en veletablert og ambisiøs driftsorganisasjon med ca. 140 teknikere som står for alt fra samfunns -og forretningskritisk applikasjonsdrift til håndtering av infrastruktur i to toppmoderne datasentre i public cloud. Som en sentral del av vår satsning i Oslo vil du jobbe tett med Netcompany Operations i både Nederland, Danmark og Polen.

Rollen som Operations Engineer

I rollen som Operations Engineer bidrar du til å vedlikeholde Microsoft-baserte miljø for ulike prosjekter basert på SharePoint, Microsoft SQL servere, CRM og annet. Som del av en utviklingssyklus deltar du i prosjektarbeid og sikrer høy tilgjengelighet i applikasjoner og systemer basert på SLA-krav. Du bidrar også til å designe og utvikle forretningskritiske løsninger for våre kunder, med spesielt fokus på AWS/Azure Cloud og DevOps. Du er en problemløser som motiveres av å sørge for kvalitet i våre tekniske leveranser, og du samarbeider godt med både team og kunde. 

I tillegg til den viktige jobben vi gjør i samarbeid med våre kunder, vil du også være sentral i å hjelpe oss med å vinne betydningsfulle prosjekter i tiden som kommer.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen relevante IT-studier med påfølgende 2-5 års erfaring fra enten drift eller utvikling innen C#, Java og/eller Python. Du har stor interesse for å drifte våre norske Azure-løsninger og vil være med og bygge den underliggende plattformen hvor applikasjoner skal kjøre.

Videre ser vi for oss at du har:

  • God kjennskap til Microsoft infrastruktur og servere
  • Forståelse for TCP/IP fra et serverteknisk perspektiv
  • Erfaring med å skrive PowerShell-scripts
  • Kjennskap til Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) eller Google Cloud Platform (GCP), ikke fremmed for containerteknologier som Kubernetes og Docker.
  • God forståelse av skysikkerhets-prinsipper
  • Evne til å se et IT-driftscenario fra et smidig utviklingsperspektiv hvor en jobber sprintbasert

I tillegg til dette har du gjerne erfaring med å bruke infrastructure as code og configuration management- verktøy til å rulle ut infrastruktur, samt erfaring med å automatisere manuelle oppgaver. MCSA og ferdigheter innen Linux er et pluss, men ikke et krav.

I Netcompany vet vi at både personlige egenskaper og faglig kompetanse står sentralt for å lykkes. Vi ser etter deg som er selvstendig, strukturert og klar til å ta ansvar fra dag én. Du er en god lagspiller, liker å holde deg oppdatert på nye teknologier og setter kunnskapsdeling høyt.

Du både snakker og skriver norsk eller engelsk på et profesjonelt nivå.

Kollegaer å lære av og med

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss skal du kontinuerlig utvikle deg videre, noe vi sikrer med både mentorordning og et skreddersydd kursopplegg gjennom Netcompany Academy. I det daglige vil du også være del av et sterkt fagmiljø bestående av dyktige og engasjerte kollegaer du vil lære mye både av og sammen med!

Hvem er vi? 
Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

  • E-post: hr.no@netcompany.com 
  • Tlf: 24 13 17 50

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share