Open sollicitatie: Afstudeeropdracht

Job Description

Wil je afstuderen bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Bij Netcompany zijn we altijd op zoek naar getalenteerde studenten met interesse in en affiniteit met software development. Samen onderzoeken of we interessante mogelijkheden voor je hebben.   

Over jou 
Je bent op zoek naar een (afstudeerder)stage in het kader van je HBO of universitaire studie in de richting van Computer Science, Software Engineering of vergelijkbaar. 

Daarnaast: 

  • vind je het leuk om complexe IT-puzzels op te lossen; 
  • heb je ervaring met programmeren in C# (of ben je bereid je hierin te ontwikkelen); 
  • ben je communicatief vaardig in zowel het Nederlands als Engels; 

 

Interesse of meer weten? 
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je motivatie en CV. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Gordon Boon (Recruiter) via hr.nl@netcompany.com of 06-25247607. 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een open en informele sfeer in een internationale setting 
  • Leuke sociale activiteiten zoals een Game Night en een Summer Night Party 
  • Een prachtig kantoor vlakbij de TU Delft Campus 
  • Goede begeleiding, stagevergoeding en laptop  
  • Dagelijks verzorgde lunch 
  • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten met maatschappelijk belang gaat werken 

 

Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants  en -ontwikkelaars werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten. 

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er is binnen Netcompany een breed scala aan verschillende kennisgroepen beschikbaar welke onder andere specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie bevat. 

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share