Nyutdannet utvikler 2022

Selskapsbeskrivelse

Vil du være med å utgjøre en forskjell ved å utvikle fremtidens IT-løsninger? Vi i Netcompany ser etter deg som ønsker å jobbe med å utvikle samfunnsnyttige løsninger for kunder slik som Folkehelseinstituttet, DNB, Barnevernet og OBOS.

Vi har behov for konsulenter til kontorene våre både i Oslo og Trondheim.  

Start karrieren som utvikler i Netcompany   

Som utvikler i Netcompany vil du jobbe kodenært i tverrfaglige team sammen med dyktige og hyggelige kolleger. Selvstendig programmering, planlegging, kundekontakt, testing og kvalitetssikring er alle eksempler på typiske arbeidsoppgaver. Hos oss er det plass til alle typer utviklere, enten du er den joviale pratmakeren som alltid tar ordet i forsamlingen, eller om du er den introverte hackeren som foretrekker å la koden ta seg av snakkingen. Hvor mye ansvar du får i prosjektet styrer du i stor grad selv. Gjennom vår mentorordning og vårt egne Netcompany Academy hjelper vi deg på veien.  

Hvordan er det å starte som nyutdannet utvikler i Netcompany? 

Elisabeth Nygård Mesøy og Ådne Eide Stavseng startet begge i Netcompany rett etter fullførte studier. De forteller at de ble godt tatt imot som nyutdannede utviklere og raskt kastet ut i spennende prosjekter.  

“Jeg fikk mye tillit og ansvar fra starten av, samtidig som alle på teamet var veldig hjelpsomme og ønsket å dele av sin kunnskap” sier Elisabeth.  

“Gjennom egne aktivitets- og sosialkomiteer er det alltid noe som skjer, og det er svært enkelt å bli kjent med folk på tvers av både prosjekter og landegrenser” forteller Ådne. Han sier også at Netcompany tilbyr spennende utfordringer og en bratt læringskurve allerede fra start. “I Netcompany får du relevant kursing fra første dag, noe som sikrer at du henger med i svingene i dagens teknologiske utvikling”.  

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som har en bachelor- eller mastergrad innenfor IT og systemutvikling og som har et brennende engasjement og ønske om å utvikle de beste og mest spennende løsningene! 

Slik søker du 

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål fra videregående skole, karakterutskrift fra universitet/høyskole og eventuelle attester.  

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsansvarlige, Anette Buseth og Julie Bjørgen Sandvik, dersom du har spørsmål om stillingen (OBS: vi tar ikke imot søknader via mail): 

·        E-post: anettb@netcompany.com eller julies@netcompany.com

·        Tlf: 41 25 76 88 eller 95 03 80 83

Oppstart vil hovedsakelig være i august 2022, men det er mulighet for oppstart gjennom hele året. Vi går igjennom søknader fortløpende.

Ytterligere informasjon

I Netcompany tror vi at en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass er sentral for vår suksess. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, seksuell legning, funksjonshemming, alder, religion og tro, etnisk bakgrunn, nasjonalitet, kjønnsidentitet eller kultur. Vi forplikter oss til å leve ut en kultur der vi gir like muligheter for alle.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share