Netcompany søger ambitiøs Network Engineer

Jobbeskrivelse

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for routing, switching, ACI, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Og har du lyst til at sætte dit præg på Netcompanys Cisco netværk såvel som netværk for vores mere end 70 kunder? Så er du måske vores nye netværkskollega i Netcompany Operations.

Netcompany søger lige nu en Network Engineer, der gerne vil udfordre sig selv i en rolle, der kræver høj teknisk faglighed, et bredt IT kendskab og stærke netværkskompetencer. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en netværksrolle, hvor du på sigt vil få ansvar for dit eget område og spille en central rolle i Netcompanys og kundernes netværk.

Dine arbejdsopgaver
Netcompany Operations er en veletableret driftsorganisation med 116 teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Intelligente løsninger og spændende teknologier er en prioritet i Netcompany Operations – og det er ingen undtagelse for netværksteamet.

Som vores nye Network Engineer vil du blive en del af netværksteamet, der består af 7 mand i dag og som indgår som en del af vores samlet Infrastrukturteam. Du vil arbejde med daglig drift og vedligehold af Netcompanys Cisco netværk så vel som netværksadministration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af vores kundeløsninger. Vi holder vores egne installationer - både hostingmiljøer og enterprisemiljøer - i luften og vi sidder også med netværksopgaver direkte hos vores kunder.

Du skal have interessen for både at være dybt teknisk funderet og have en nysgerrighed, så du kan byde ind på opgaver i vores hostingmiljøer, Netcompany Enterprise LAN/WAN og opgaver direkte hos vores kunder.

Du vil varetage spændende og udfordrende opgaver inden for alle dele af netværk hertil både LAN, WiFi og netværk i Netcompanys moderne datacentre. Vores strategi sigter på en Cisco infrastruktur, der spænder fra ACI over ASR og ISR edge-routere til UCS server miljøer. På sikkerhedssiden benytter vi både Cisco og Fortinet firewalls og arbejder intenst med teknologier så som IPS og DDoS-beskyttelse.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Vedligehold og udvidelse af vores globale administrative netværk (LAN).
   
 • Opgaver i forhold til netværkssikkerhed via arbejde med firewalls og tilhørende sikkerhedsteknologier.
   
 • Vedligehold af netværksovervågning og logopsamling via Orion og Splunk.
   
 • Tæt samarbejde med specialister inden for server, storage og backup

Om vores nye kollega
Du har gerne et par års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har beskæftiget dig med drift af netværk. Vigtigst er, at du har lyst til at løse opgaver, som spænder over routing, switching, WLC, sikkerhed og LAN, og har lyst til at udvikle din faglige karriere.

Herudover forestiller vi os, at du:

 • Har en teknisk uddannelsesbaggrund som eksempelvis datatekniker, datamatiker eller datalog eller erfaring fra tilsvarende stilling.
   
 • Har grundlæggende viden om Cisco netværksteknologier på CCNA eller CCNP niveau. En gældende certificering vil vægte positivt.
   
 • Er proaktiv, selvkørende  og god til at planlægge, strukturere og dokumentere dit arbejde.
   
 • Taler og skriver dansk flydende.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET.

Vi tager ansvar for din udvikling og karriere
Der er en ganske simpel grund til at, vi bliver betroet nogle af Danmarks mest betydningsfulde projekter. Vi leverer hver gang, og det skyldes udelukkende, at vi har branchens dygtigste medarbejdere, der alle har kode under neglene og en stor IT-teknisk forståelse. Vi kan derfor garantere, at du kommer til at være en del af et team, som kan matche dit faglige niveau.

Når du starter hos os, bliver du en del af vores Netcompany Academy. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for at sikre optimal udvikling og læring. Via vores Academy vil du udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen. I tæt samarbejde med din mentor, får du desuden mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, roller og kunder, så du selv kan være med til at præge din karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents, til sportsklubber, gaming nights, wakeboarding og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du klar til tage din karriere til næste niveau?
Upload din ansøgning, dit CV og dit karakterbevis til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og samtaler afholdes løbende.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share