Managing Architect - Kan du lede og designe?

Jobbeskrivelse

Har du flere års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde på samfundskritiske løsninger? Kan du overskue hele løsninger og sikre en god kvalitet - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign, performance og systemarkitektur – og sætter du en ære i at finde gode tekniske løsninger til komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Managing Architect i Netcompany.

Netcompany søger lige nu teknisk stærke IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en tung teknisk rolle med ansvar for, at løsningerne understøtter kundens krav og behov.

Arbejdsopgaver

Som Managing Architect har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning; baseret på de mest velegnede systemer, frameworks og valg af arkitektur. Det betyder, at du skal have en forståelse for mange forskellige systemer og aktivt følge den tekniske udvikling for at kunne matche kravspecifikationen bedst muligt. Man er derfor, som Managing Architect, ofte en del af den tidlige projektfase, der vedrører analyse og design.

Derudover har du til opgave at sørge for en god arkitektur, velstruktureret kode og gode snitflader imellem systemets komponenter. Du er derfor med til at lægge fundamentet for projektet tidligt i implementeringsfasen, hvilket ofte inkluderer udvikling af grundkomponenter og rammeværk, der danner rammen for systemet.

Du vil typisk have ansvar for, at udviklingsteamet efterlever de tekniske rammer og leverer god kode. Du skal derfor være skarp indenfor Clean Code principper, Design Patterns, udviklingsmetoder og være i stand til at lære de gode vaner fra dig. Dertil vil personaleledelse også være en del af din arbejdsdag, hvor du vil støtte dit team af arkitekter i implementering af design.

Eksempler på dine arbejdsopgaver kan være:

  • Ansvar for teknisk pipeline, dvs. code repository, continuous integration, continuous deployment mm.
  • Sikre god systemarkitektur og kode af høj kvalitet, samt udvikling af komplekse og kritiske dele af systemet
  • Definere strategier og design for tekniske områder som logging, fejlhåndtering, automatiseret test, integrationer, concurrency mm.
  • Analyse og design af den overordnede løsning til vores kunder
  • Daglig sparring med dit team for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau
  • Ledelsesansvar – hvilken grad afhænger af din erfaring fra tidligere jobs

Du har minimum 5 års erfaring fra IT-branchen og kommer med en kandidatuddannelse indenfor Software Engineering, Datalogi, Information Technology eller lignende. Det er vigtigt, at du har din tekniske værktøjskasse i orden, er naturlig nysgerrig på nye teknologier, og at du besidder en høj grad af integritet og professionalisme. Du forstår det vigtige i, at ting bliver gjort rigtigt, og er analytisk begavet.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Betydelige IT-faglige kompetencer
  • Har været med til at udvikle og levere større IT-løsninger
  • Kan deltage aktivt i den tekniske dialog omkring hvordan projektet skal bygges, og tager ansvar for egne opgaver
  • Har erfaring med personaleledelse

Din udvikling
Selvom du kommer med mange års erfaring, prioriterer vi din udvikling højt. Når du starter hos os, vil du, parallelt med dit arbejde, indlede et forløb på Netcompany Academy, som er vores eget interne uddannelsesprogram. Her møder du inspirerende undervisere og bliver en del af Netcompanys Manager netværk. I Netcompany har vi udover vores Academy også en mentorordning. Det betyder, at foruden du også selv skal være mentor for andre, vil du også blive tilknyttet en mentor, som coacher dig og sparrer med dig om din videre karriereudvikling. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en forskel og blive dygtigere i processen, og vi skaber de optimale rammer for den udvikling. 

Efter et succesfuldt leveranceforløb vil du have mulighed for at blive tilknyttet en ny kunde eller leverance. Dette er derfor en unik mulighed for at få en bred erfaringsbase og for at fortsætte din faglige- og ledelsesmæssige udvikling i mange år.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share