Junior IT Consultant

Job Description

Junior IT Consultant 

Als gevolg van aanhoudende groei zijn we op zoek naar afgestudeerden met een grote passie voor softwareontwikkeling en technologie om ons team te versterken als IT Consultant. Je gaat werken in Delft bij een vooruitstrevende organisatie die je persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling voorop stelt. 

Als IT Consultant bij Netcompany heb je twee rollen; een adviseur en een ontwikkelaar. Als consultant communiceer je met onze klanten, werk je samen met een multidisciplinair team en ontwikkel je probleemoplossende vaardigheden. Als ontwikkelaar maak je graag gebruik van nieuwe technologieën en werk je samen met je team aan oplossingen voor onze klanten.  

Dit ben jij   

Je droom is om samen met klanten te werken op het hoogste niveau. Je wilt graag in complexe omgevingen komen te werken waarin je moeilijke vraagstukken weet te vertalen naar logische, technische oplossingen. Je bent communicatief vaardig en je legt makkelijk contact.  

Dit breng je verder mee naar Netcompany 

 • Ervaring in softwareontwikkeling en een passie voor technologie 
 • Aantoonbaar vermogen om nieuwe software snel te leren 
 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding, bij voorkeur in de richting van IT, of opleiding met een grote programeer component 
 • Goede kennis van programmeertalen zoals Java, C#, .Net 
 • Initiatief en probleemoplossend vermogen 
 • Een ambitie om door te groeien en je te ontwikkelen tot Senior/Team Lead 

Dit zijn wij  

Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-specialisten werkzaam. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.  

In Nederland werken we met 175 professionals aan innovatieve projecten, met name voor de Overheid.  We streven naar de hoogste kwaliteit, maar wel vanuit een informele setting, omdat we geloven dat je zo tot het beste resultaat komt.   

Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg je dit ervoor terug!    

Je komt te werken in een informeel projectteam op ons kantoor in Delft met dagelijks verzorgde lunch. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én we stimuleren doorgroei.  Dit doen wij aan de hand van onze eigen Netcompany Academy, actieve kennisgroepen en een persoonlijk groeipad waar we vanaf dag één mee aan de slag gaan.  Voor de juiste balans is er Afterdark: ons eigen entertainment-platform met verschillende activiteiten zoals; BBQ samen koken, sporten, borrelen, gamen en ontwikkelen.  

Dit mag je ook verwachten  

 • Marktconform salaris  
 • Een uitstekende pensioenregeling;  
 • Reiskostenvergoeding;  
 • Een goede balans tussen werk & privé;  
 • Eigen mentor;  
 • De mogelijkheid om internationaal te werken, bijvoorbeeld op ons hoofdkantoor in Denemarken of op onze vestiging in Vietnam;  
 • Vijf dagen per jaar voor het volgen van opleidingen;  
 • Flexibele werktijden én mogelijkheid om thuis te werken;  
 • Veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.  

Enthousiast geworden?    

Of wil je graag meer informatie? Laten we kennismaken! Neem contact op met Iris Treffers (Talent Acquisition Consultant) via iris.treffers@netcompany.com. Bellen of Whatsappen kan ook via + 31627401154. Kom werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa!  

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share