Senior Systemutvikler

Vil du være med og redde verden sammen med oss?

Ok da, vi kan kanskje ikke redde hele verden på en gang, men vi kan redde verden litt!

Når man skal ut og redde verden er det er helt umulig å gjøre det på egen hånd – derfor gjør vi det alltid i team. Vi har blant annet vært med å lage YR-appen, som ikke bare har reddet folk fra å bli stående i pøsregnet uten paraply, men også bidratt til at bønder i Afrika kan tilpasse seg værmeldingen, og dermed minimere risiko for at årets innhøsting blir ødelagt. Vi har også laget Kvoteappen, og dermed reddet mange fra å bli tatt på grensa med for mye drikkevarer. I tillegg har vi laget Nabohjelp-appen, og bidratt til å redde dagen til mangen nabo i nød.

Våre 150 konsulenter redder verden litt, hver dag, ute i små og store prosjekter hos våre kunder.

Hvordan vil din arbeidshverdag se ut?

Din arbeidshverdag vil bestå av å jobbe kodenært i team sammen med hyggelige og dyktige kolleger i Netcompany. Selvstendig programmering, planlegging, kundekontakt og oppfølging, testing og kvalitetssikring er alle eksempler på typiske arbeidsoppgaver hos oss. Hvor mye ansvar du får i prosjekter styrer du i stor grad selv, og her har vi plass til alle, fra den joviale pratmakeren som stortrives som møte-midtpunkt, til den introverte hackeren som foretrekker å la koden ta seg av snakkingen. 

Hvem er du?

Om du er en fremoverlent frontender med øye for det visuelle, en brilliant backender med sans for det logiske, eller en eklektisk fullstack-utvikler med interesse for helheten spiller ingen trille, så lenge du har et brennende engasjement for verden der ute, og at du ønsker å gjøre en forskjell. Et ønske om å avslutte dagen vel vitende om at du har gjort verden bittelitt bedre. Du er opptatt av gode løsninger og kodekvalitet, er hjelpsom og deler gjerne din kunnskap med dine kollegaer. Vi ser etter deg som har en utdanning innenfor IT og systemutvikling, men om det er en bachelor eller en mastergrad – det er ikke det viktigste.

Det viktigste er at du har lyst å redde verden litt med oss!

Hvem er vi?

Det som kjennetegner våre ansatte er ikke bare at de ønsker å redde verden, men at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør. Vi i Netcompany vet at kvalitet kommer som et resultat av faglig dyktighet, og derfor bruker vi mye tid og ressurser på å sørge for at medarbeiderne våre blir de beste i bransjen gjennom et inkluderende og positivt fagmiljø. Vi driver faglig utvikling i fellesskap gjennom faggrupper, fagkvelder og fagkvelder. Vi tilbyr våre ansatte kurs gjennom vårt Netcompany Academy og vi har et mentorprogram. Vi tror at gjennom å gjøre hverandre gode, kan vi redde verden litt!

 

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del