Summer Internship 2019 for deg som studerer informatikk, datavitenskap eller lignende

«Summer internship i Netcompany var en kul og lærerik opplevelse, der vi ble kastet rett ut i et prosjekt, hvor vi som summer interns sto for all utviklingen. Det ga et innblikk i konsulentbransjen, erfaring med å jobbe i høyt tempo, teamarbeid, kvalitetssjekking, og mye moro. Vi satt også igjen med en god mestringsfølelse da vi leverte prosjektet og kunden virket å være fornøyd.»

 

Hva betyr det å være summer intern i Netcompany?

Ønsker du en smakebit på hvordan det er å være med på å levere morgendagens løsninger i det digitale landskapet? Å ha et internship hos Netcompany betyr at du får være med på nettopp dette. Du vil ha anledningen til å jobbe på et reelt prosjekt for en av våre kunder. Gjennom sommeren vil du jobbe i et team sammen med andre sommerstudenter og konsulenter fra Netcompany. Underveis vil du også ha en mentor som passer på at du får den oppfølgingen du måtte trenge. I tillegg er vi genuint opptatte av at å jobbe hos oss skal være morsomt og sosialt. Derfor inviterer vi på flere opplevelsesrike aktiviteter underveis.

 

Hvorfor velge et summer internship hos oss?

Det er mange fordeler ved å tilbringe sommeren hos Netcompany. Vi ønsker at våre interns skal få den fullstendige opplevelsen av hvordan det er å være utvikler hos oss. Derfor får du:

  • prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt
  • utviklet deg rent faglig innenfor systemutvikling
  • erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister
  • du får være med mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, matkveld, grilling, Escape Room og mye annet
  • Du får utvidet ditt nettverk og du får nye venner

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har akkurat har startet din mastergrad og dermed er på ditt 4 studieår innenfor informatikk, datavitenskap eller lignende. Videre ser vi at du:

  • ønsker å bruke din sommer på å utvikle deg, og skape et nytt sosialt og faglig nettverk
  • liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre
  • har karakterer over gjennomsnittet
  • behersker norsk skriftlig og muntlig

 

Hvordan sende inn søknad  

For å søke må du sende inn din CV, søknad og karakterer fra universitet/høgskole og videregående skole. 

Søknadsfrist: 1. mars 2019

Oppstart: 17. juni 2019

Kontakt: Har du noen spørsmål om stillingen, send gjerne en mail til netcompany.NO.HR@netcompany.com eller kontakt oss på telefon på +47 24 13 17 50.

 

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt. 

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor er alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

 

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del