IT Consultant

Jobbeskrivelse

IT Consultant
I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Arbejdsopgaver og teknologier
Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Vi benytter den teknologi, der er den rigtige for projektet og for kunden, og det er derfor vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye og varierende områder og teknologier, og derved udbygge din viden hele tiden.

En stor del af vores projekter tager udgangspunkt i webbaserede teknologier som f.eks. Angular eller React på en Java eller .NET platform. Derudover arbejder vi med mange standardplatforme, bl.a. SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Salesforce, Sitecore, inRiver og EPiServer.

Som IT Consultant bidrager du til alle dele af systemudviklingen med et stærkt fokus på de tekniske opgaver. Dine opgaver og ansvarsområder vil variere fra projekt til projekt og udvikle sig over tid – men din hverdag vil typisk være præget af opgaver som:

  • Opsætning og udvikling af frameworks samt integrationer.
  • Implementering af funktioner i brugergrænsefladen.
  • Konfiguration og udvikling af extensions til standardplatforme.
  • Automatisering af forretningsprocesser i form af f.eks. batchjobs.
  • Udvikle værktøjer og scripts til migrering af store mængder data.

Vi arbejder i teams og dine kolleger har både forskellige baggrunde og forskellige kompetencer – fælles for os alle er, at vi prioriterer fagligheden højt og sætter en ære i sammen at udvikle de bedste IT-løsninger. Vores opgaver tæller nogle af Danmarks vigtigste og mest spændende IT-projekter, inden for både stat, kommuner og dansk erhvervsliv. 

Om dig

  • Du har en kandidat i datalogi, software, IT, matematisk modellering, fysik eller lignende.
  • Du tænker analytisk, har højt drive og arbejder struktureret.
  • Du bidrager til, at vi sammen leverer de bedste IT-løsninger til vores kunder.
  • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com . 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share