HR Coordinator (barselsvikariat 12 mdr.)

Jobbeskrivelse

Er du en dygtig koordinator, har du sans for detaljen og er du god til at arbejde selvstændigt? - Så er det måske dig vi søger som vores nye HR Coordinator inden for Talent Development i Netcompany. (Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse grundet at vores kollega skal på barsel.)

Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR Team
Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR team, i en virksomhed hvor HR er en vigtig del af selve forretningen. Hos Netcompany gør vi vores bedste for, at vores medarbejdere kan udvikle sig i rollen hos os. Som HR Coordinator vil du være tovholder på de processer som understøtter, at Netcompany’s medarbejdere kan blive ved med at udvikle sig både fagligt og personligt.

Dine arbejdsopgaver
Du vil være ansvarlig for koordinering og administration af Netcompany Academy – vores interne uddannelsesprogram samt ansvarlig for de løbende talent management aktiviteter og opfølgninger.

Sammen med en kollega i teamet vil dine opgaver være at koordinere og administrere, at Netcompany’s medarbejdere gennemgår en række undervisningsmoduler, der muliggør at vores medarbejdere kan dygtiggøre sig, i alt fra forskellige teknologier, kunderelationer og personlig udvikling. Du vil både være intern og ekstern kontaktperson for vores Academy. Dvs. du både vil have ansvaret for at invitere deltagere, holde styr på til- og frameldinger, opdatere deltagerlister samt booke undervisere til undervisningsmodulerne. 

Derudover vil du have den eksterne kontakt med konferencecentre, sikre at det nødvendige materiale er til stede, booke hotelværelser for deltagere, følge op på budgetter mv. Udover den faste kursusadministration er du også ansvarlig for den løbende håndtering og booking af certificeringer, herunder bestilling af bøger mv. samt tildeling af licenser til e-learning.    

Foruden Netcompany Academy vil dine arbejdsopgaver rette sig mod Netcompany Talent Management. Sammen med en kollega i teamet vil du stå for koordineringen og opfølgningen af Netcompany’s mentorforløb og performanceproces. Opgaverne tæller både administrative opgaver relateret til opsamling af data, udarbejdelse af lister og status på opfølgninger. Derudover omfatter det også mere praktiske opgaver relateret til booking af møder internt og eksternt, herunder at sørge for forplejning og materialer til disse samt sikre at alle relevante parter deltager.

Om vores nye kollega
For at opnå succes i rollen, er det afgørende, at du formår at arbejde struktureret og selvstændigt. Du skal være logisk tænkende og detaljeorienteret, og det er vigtigt, at du trives med at håndtere større mængder af data. Det er derfor væsentligt, at du er en dygtig bruger af Excel, PowerPoint og desuden trives med at arbejde i forskellige interne IT systemer.

Ydermere er det vigtigt, at du er god til at tage ansvar og danne dig et overblik over dine arbejdsopgaver. Ligeledes er det vigtigt, at du har fokus på at overholde deadlines.

Som person er du servicemindet, fleksibel og pålidelig.

Vi forestiller os, at:

  • Du har en videregående universitetsuddannelse
  • Du motiveres af at afslutte opgaver og har erfaring med at arbejde selvstændigt og  sikre, at opgaver bliver fulgt til dørs
  • Du har erfaring med at arbejde med større datamængder, Excel og supporterende IT systemer
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i et Learning Management System - vi bruger Cornerstone som træningsplatform
  • Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt under travle perioder
  • Du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Vi forventer en kollega med højt engagement, der har lyst til at lære og tage ansvar for vores Talent Development aktiviteter og processer. Du vil naturligvis få den opbakning og sparring du har brug for, og vi sikrer en grunding onboarding.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad & drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte HR Manager, Caroline Rust på mail:
crru@netcompany.com

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share