Erfaren Oracle Specialist

Jobbeskrivelse

Brænder du for Oracle, Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at blive en del af Netcompany Operations og spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Arbejdsopgaver og teknologier
Netcompany Operations er en ambitiøs driftsorganisation, som står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Vi er med i alle dele af processen; lige fra tilbudsskrivning og projekter, til daglig drift, fejlfinding og performance tuning. Alt i tæt samarbejde med vores kolleger i konsulentforretningen og i Application Services.

I Netcompany Operations har du en unik mulighed for at præge det daglige arbejde samtidig med, at du kan videreudvikle din karriere i den retning, som du brænder for. Du vil blive en del af et Oracle/Linux team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil få stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger, samtidig med at du har direkte kontakt til vores kunder.

Dine ansvarsområder i rollen vil bl.a. omfatte:

 • Etablering af miljøer og applikationer baseret på Linux og Oracle-teknologier
 • Kvalitetssikring, optimering og automatisering på miljøer og applikationer
 • Løbende optimering og drift af Oracle Databaser
 • Deltagelse i løbende driftsprojekter såsom større etablerings- og transitionsprojekter
 • Prioritering og opfølgning på kundehenvendelser inden for eget arbejdsområde

Om dig
Vi søger en Oracle Specialist, som besidder stærke kompetencer indenfor Linux, Oracle og Databaser.

Vi forestiller os, at du:

 • Har solidt kendskab til opsætning, optimering og drift af Oracle og Linux baseret infrastruktur
 • Har godt kendskab til Oracle-produkter, herunder særligt Oracle Database
 • Har overordnet erfaring med fysisk og virtuel infrastruktur, såsom netværk, backup og virtualisering
 • Har relevant uddannelse inden for IT
 • Er flydende i dansk og engelsk skrift og tale
   

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share