Erfaren Linux Operations Engineer

Jobbeskrivelse

Brænder du for Linux – og for forretningskritisk applikationsdrift?  Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende og samfundskristiske løsninger. Vi søger en Operations Engineer med stærke kompetencer inden for Linux.  

Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 150 teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Der er en stor diversitet i vores kunder og det spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

Du vil blive en del af et ambitiøst team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil få stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger, samtidig med at du har direkte kontakt til vores kunder.  

I Netcompany Operations er ny teknologi og intelligente løsninger en prioritet. Vi søger derfor en dygtig kollega, der gerne vil lære, tage ansvar og drive egne opgaver fra A-Z på nogle af Danmarks mest spændende driftsløsninger.

Få en udfordrende hverdag  
Hos os får du et udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en professionel konsulentvirksomhed. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente kolleger i en kultur præget af en faglighed, hvor man ønsker at gøre en forskel og følger opgaverne til dørs.  

I jobbet som Operations Engineer, vil dine ansvarsområder omfatte:  

 • Etablering af miljøer og applikationer baseret på Linux.
 • Kvalitetssikring, optimering og automatisering på miljøer og applikationer.
 • Deltagelse i løbende driftsprojekter såsom større etablerings- og transitionsprojekter.
 • Prioritering og opfølgning på kundehenvendelser inden for eget arbejdsområde.

Erfaring med en eller flere af nedenstående teknologier vil være en fordel: 

 • Docker
 • Kubernetes
 • PostgreSQL
 • Tomcat
 • JBoss
 • Oracle Weblogic
 • Oracle DB

Om vores nye kollega
Vi forestiller os, at du har:

 • Solidt kendskab til opsætning, tuning og drift af Linux baseret infrastruktur.
 • Overordnet erfaring med fysisk og virtuel infrastruktur såsom netværk, backup og virtualisering.
 • Relevant uddannelse inden for IT, gerne med dokumenteret erfaring.
 • Er flydende i dansk tale og skrift.

Som person er du struktureret, grundig og ansvarsbevidst. Du tager fuldt ejerskab for opgaverne, er serviceminded og forstår vigtigheden af at støtte positivt og konstruktivt op om forretningen. Med andre ord har du lyst til at gøre en forskel.

Din udvikling og læring er i centrum
Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne udviklingsprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Vi kan garantere, at du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming nights, wakeboarding og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Er du klar til tage din karriere det næste skridt?
Send dit CV, karakterbevis og en motiveret ansøgning om dine interesser og hvilke teknologier, du gerne vil arbejde med i Netcompany Operations, til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share