Erfaren HR-assistent

Jobbeskrivelse

Kan du lide at arbejde bredt med HR- administration, og har du samtidig grundlæggende kendskab til ansættelsesret og Excel – så er du måske vores nye kollega i HR.

Du bliver en del af Danmarks bedste HR-afdeling
Vi søger en pligtopfyldende, struktureret og serviceminded kollega til vores HR-supportteam. Med udgangspunkt i forretningens behov, arbejder vi i HR fokuseret og kontinuerligt på at sikre, at Netcompany er en professionel, effektiv og attraktiv arbejdsplads for nye og nuværende medarbejdere på alle niveauer. Vi sætter en ære i at yde god service og sikre effektive administrative arbejdsgange.

Du vil arbejde sammen med en anden erfaren kollega i HR-supportteamet og som HR-assistent skal du støtte både forretningen direkte, HR-ledelsen internt samt arbejde selvstændigt med løbende administrative HR-opgaver.

Udover HR-support får du 20 gode HR-kolleger, som arbejder med andre opgaver inden for HR, rekruttering og medarbejderudvikling. Vi lægger vægt på et godt team-samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og husker at have det sjovt i hverdagen – også når der er travlt.

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde bredt med HR-administration og -support. Dine opgaver vil være:

 • Koordinering i forbindelse med onboarding af nye medarbejdere, herunder
  • invitationer til introduktionskursus
  • information til relevante modtagere i forretningen
  • invitation til interne introduktionsmøder
  • samt opfølgning på surveys omkring onboarding feedback
 • Alt kontraktuelt arbejde (ansættelser, fratrædelser, tillægskontrakter osv.)
 • Oprettelser af nye medarbejdere og løbende dataopdatering og -udtræk i vores HR-system
 • Administration og registreringer af orlov, herunder søgning af refusioner i Virk.dk m.fl. i forbindelse med sygdom, barsel og uddannelse
 • Udarbejdelse af månedlige og ad hoc dataudtræk og -beregninger i forbindelse med ledelsessupport samt vedligeholdelse af statistikker
 • Samarbejde med finansafdelingen i forbindelse med månedlig lønudbetaling
 • Vejledning om regler og interne politikker, herunder ferieregler, barselsregler mv., som er beskrevet i vores medarbejderhåndbog
 • Praktisk koordinering og registreringer i forbindelse med udstationerede medarbejdere til Danmark fra Netcompany-kontorer i andre lande
 • Administration og indhentning af sikkerhedsgodkendelser på medarbejdere, hvor dette er påkrævet

Om vores nye kollega
Du er serviceminded og løsningsorienteret og brænder for at understøtte HR og resten af Netcompany med dine administrative kompetencer, ligesom du sætter en ære i at løse dine opgaver grundigt og effektivt.

Du har overblik, tænker forud, følger opgaver til dørs og følger op, og du kan lide at arbejde i et dynamisk miljø med en stor kontaktflade.

Fra flere års relevant erfaring har du fået et godt indblik i kontraktuelt HR-arbejde og diverse administrative HR-processer, som du varetager selvstændigt, struktureret, effektivt og med stor sikkerhed. Du har erfaring med at arbejde i en større virksomhed, ligesom du har kendskab til grundlæggende ansættelsesret og gerne også GDPR i HR-sammenhænge.

Dine IT-kundskaber er gode, og du er vant til at være superbruger af HR-systemer, ligesom du god til at arbejde med større mængder data og tænke nyt i forhold til systemunderstøttelse og effektiviseringer af HR-processer. Derudover er du rutineret bruger af Excel og gerne også PowerPoint.

Du er en teamplayer, der kan lide at gøre en forskel sammen med dine kolleger. Dit arbejde er kendetegnet ved en fleksibel og ansvarsfuld tilgang, og du formår at holde hovedet koldt og have let til smil – også selvom der i perioder er travlt.

Vi forestiller os, at:

 • Du har en administrativ uddannelsesbaggrund
 • Du har erfaring med og grundlæggende kendskab til personalejura og ansættelsesvilkår
 • Du har erfaring med Excel
 • Du motiveres af administrative opgaver og har erfaring med at arbejde selvstændigt og ikke mindst har du sans for detaljen
 • Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt under travle perioder
 • Du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Du vil naturligvis få den opbakning og sparring du har brug for, og vi sikrer en god introduktion til både opgaver og kolleger.

Hvis du ønsker at blive en del af HR-afdelingen i Netcompany, og matcher dette job dig, så håber vi at høre fra dig snarest muligt.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, e-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte HR Manager, Caroline Rust, på mail: crru@netcompany.com

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share