Digitaldesigner

Jobb-beskrivelse

Vi i Netcompany søker deg som er glad i det visuelle, er nytenkende, og som ønsker å bruke kreativiteten din til å bringe Norge inn i fremtiden! Design-teamet i Netcompany vokser, og vi er nå på utkikk etter en digitaldesigner som vil være med på å videreutvikle og bygge dette fagfeltet videre i Netcompany. Netcompany er Nordens ferskeste Unicorn-selskap, og vi har et veletablert tech- og innovasjonsmiljø.

Design-teamet vårt består i dag av i underkant av 30 dyktige designere som samarbeider tett på tvers av prosjekter.

 

Hva vil du få jobbe med?

Som designer hos oss vi du jobbe i tverrfaglige team med rådgivere, teknologer og andre designere ute hos kunde. Hos oss tar vi steget ut i markedet - og anser ikke nye prosjekter og tjenester for vellykket før de faktisk lanseres! Du vil jobbe i et innovativt selskap, der ny teknologi og morgendagens brukeropplevelser er våre fokusområder. Vi jobber med forenkling av komplekse problemer for å bringe Norge inn i fremtiden.

Du vil ha mye kundekontakt, og kommer til å jobbe med spennende prosjekter og fremoverlente kunder - de største og mest innovative i landet! Hos oss er kompetansebygging prioritert, og du vil jobbe med flere dyktige designere som du vil ha mulighet til å lære fra.

 

Hvem er du?

  • Du har relevant høyere utdannelse (minimum bachelor)
  • Det gjør ingen ting om du er nyutdannet, men det er et pluss om du har relevant arbeidserfaring
  • Du må ha lyst til å jobbe i tverrfaglige team, og du må være lidenskapelig interessert i faget ditt
  • Du har gode kunnskaper med metoder og verktøy innen design - og deler selvsagt din kunnskap med teamet
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i både norsk og engelsk

Den rette kandidaten kommuniserer gjerne visuelt med skisser og prototyper, og tar gjerne rollen som fasilitator i workshops. Du må like å være en del av den kreative prosessen ute i prosjektene, og jobber hands-on med konseptutvikling såvel som detaljering.

 

Ta gjerne kontakt!

For å søke på stillingen ønsker vi at du legger ved CV, søknadsbrev, vitnemål og eventuelle attester. Vi trenger også at du legger ved din portefølje for å kunne gjøre en helhetlig vurdering av din søknad.

Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss: 

  • Epost: netcompany.NO.HR@netcompany.com 
  • Telefon:  24 13 17 50  

Vi går igjennom søknader fortløpende.

Ytterligere informasjon

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share