Business Consultant

Vacatureomschrijving

Business Consultant

 

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan bij Netcompany!

Wat ga je bij ons doen?

Als business consultant bij Netcompany ben je onderdeel van het delivery team  en verantwoordelijk voor onze projecten, zowel in de publieke als private sector. Jij bent de linking pin tussen jouw team van ontwikkelaars, testers, interactie ontwerpers, architecten, scrum master en de klant omdat je de klantwensen weet te vertalen in producten die jouw team kunnen ontwikkelen.

Met een User Centric-aanpak werk je samen met andere leden van het onderzoeks- en ontwerpteam om de opties en oplossingen te testen met bredere gebruikersgroepen en deel te nemen aan de presentatie richting de klant.

Daarnaast kun je denken aan de volgende dagelijkse werkzaamheden of verantwoordelijkheden:

·        het verfijnen van de scope en requirements,

·        het afstemmen van prioriteiten en backlogs en

·        het produceren van diverse artefacten waaronder Process Flows, Customer journey maps, User Stories en

·        het definiëren van Functionele/niet-functionele/operationele behoeften.

We ontwikkelen maatwerkapplicaties voor onze klanten, waardoor elk project erg verschillend is. Je kunt denken aan projecten voor het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn zoals het nieuwe Donorregister, of binnen het Ministerie van Onderwijs het Studiekeuze123 project dat aankomende studenten helpt hun studiekeuze te maken.

 

Over jou
Je hebt meerdere jaren ervaring in de IT en hebt minimaal een bachelor diploma behaald in de richting van  bedrijfskundige, bestuurlijke informatie en/of organisatiekunde, informatica of vergelijkbaar.

Daarnaast:

·        Heb je sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met gesprekken met klanten;

·        Weet je de vraag achter de vraag te stellen;

·        Maak je heldere analyses die begrepen worden de klant EN door je ontwikkelteam;

·        Heb je ervaring met change management, benefit realization, training, business process design en agile business services;

·        Het voeren van professionele vergaderingen en workshops;

·        Het voeren van gedetailleerde rapportages op vooruitgang;

·        Oplossing gedreven werken met de klant.

Wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden: een salaris van €2.850 -  €5.400 (afhankelijk van ervaring), 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling, Reiskostenvergoeding (€ 0,19/km tot 40 km enkele reis of OV), een opleidings- en ontwikkelplan afgestemd op jouw functie en loopbaan, flexibele werktijden.
  • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
  • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
  • Een carrière pad waar wij jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling;
  • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
  • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
  • Dagelijks verzorgde lunch;
  • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.


Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

 

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share