Bid Management Consultant, Netcompany Oslo

Selskapsbeskrivelse

Netcompany jobber med noen av de mest spennende, innovative og anerkjente bedriftene i Europa. Vårt fokus er å hjelpe kunden med å utnytte teknologi på best mulig måte, og vi er anerkjent for å bidra til å transformere IT-sektoren.

Vårt omdømme er bygget på tryggheten om at Netcompany leverer til avtalt tid og de kjerne kritiske systemene er av høy kvalitet!

Jobbeskrivelse

Netcompany har ambisiøse vekstplaner de neste årene, og vi vil fortsette å vinne og levere viktige og samfunnskritiske prosjekter. Vi søker nå etter en kollega med sterk kommersiell og juridisk kompetanse, som kan bidra til videre suksess. Som Bid Management Consultant vil du inngå i et ungt team og jobbe tverrfaglig med tilbud/anbud, konkurranseutsetting og innkjøpsprosesser fra A-Å i et leverandørperspektiv.

Ansvarsområder

I rollen vil du håndtere alle aspekter av tilbud- og anbudsprosesser som Netcompany er involvert i; fra anbud på de mest samfunnskritiske offentlig anbudskontrakter til rådgivning og forvaltning av de største leveransekontraktene til privat sektor. Du vil ha selvstendig ansvar for egen oppgaveportefølje og ha tett sparring med vår Bid Manager. Du kan forvente deg at stillingen innebærer følgende:

• Prosessledelse og ansvar for prekvalifisering

• Kommersiell, teknisk og anbudsprosessbistand ved utarbeidelse av anbud

• Kvalitetssikring av forhandlingsforslag, analyser, presentasjoner mv.

• Sørge for at tilbud leveres i tide og er av høy kvalitet

• Utarbeidelse og gjennomgang av ulike avtaler og kontrakter

• Ad-hoc bistand og rådgivning tilknyttet tilbudsprosesser

Deltakelse i kontraktsforhandlinger og kommersiell rådgivning vil bli en sentral del av din hverdag, og du vil være i kontakt med både kunder, kollegaer og arbeidsrelasjoner – både nasjonalt og globalt.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har en master innen rettsvitenskap eller annen relevant utdannelse. Dette har gitt deg et sterkt faglig fundament innen anbud, anbudskonkurranse og tilbudsstyring samt noen års erfaring fra tilsvarende rolle på leverandørsiden eller innen konsulentvirksomhet. Det viktigste er at du forstår kommersielle vilkår og prosesser, tar ansvar og motiveres av konkurranse- og forhandlingssituasjoner.

Videre er du:

  • Motivert av en bratt læringskurve og klar for å utvikle deg faglig så vel som karrieremessig
  • Ambisiøs både på vegne av deg selv og Netcompany
  • Pragmatisk, resultatorientert og engasjert
  • Behersker norsk og engelsk

Hvordan søker jeg?   

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad innen 19.februar.2023 der du legger ved CV, karakterer fra høyere utdanning/fagskole og eventuelle attester.   

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.  

  • Telefon:  99 45 28 29  

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share