IT konsulent Trondheim

Selskapsbeskrivelse

Netcompany er Nord-Europas raskest voksende IT-konsulentselskap. Vi jobber tett sammen med våre kunder innen både privat og offentlig sektor, der vi lager digitale løsninger som forenkler og forbedrer hverdagen til Norges innbyggere. Nå har vi flere spennende prosjekter som treffer innbyggere i hele Norges land og ser derfor behovet for å utvide og etablere et kontor i Trondheim slik at vi bedre kan sikre kvalitet i leveransene våre.
 
Som utvikler hos oss vil du altså jobbe kodenært i team sammen med hyggelige og dyktige kollegaer i Netcompany, og du vil oppleve et felles eierskap og stolthet til løsningene vi leverer. Programmering, planlegging, kundekontakt og oppfølging, testing og kvalitetssikring er alle eksempler på typiske arbeidsoppgaver hos oss. 
 
Hvem er du?
Du er nysgjerrig på ny teknologi og ønsker å tilegne deg breddekompetanse innen IT. Du er villig til å prøve nye ting og bevege deg utenfor komfortsonen, og er motivert til å løfte våre kunders løsninger til nye høyder. Du liker å samarbeide med mennesker med ulik kompetanse, og forstår at en viktig del av å lære er å stille spørsmål og dele dine tanker med andre. Du har gjennom tidligere arbeidserfaring utforsket ulike programmeringsspråk og fått ulike perspektiver på samarbeid og arbeidsmetodikk. Kanskje har du lederambisjoner eller ønsker å bli en teknisk arkitekt for å ta fremtidsrettede valg av teknologi i prosjekter på sikt? Det viktigste er at du har potensiale til å bli en dyktig teknolog for fremtiden og ønsker å bruke din kompetanse til å gjøre verden litt bedre!
 
Videre ser vi for oss at du

  • Har høyere formell utdannelse innen IT
  • Har 0-2  års arbeidserfaring
  • Har programmeringserfaring i Java, C# eller JavaScript
  • Behersker norsk eller engelsk - skriftlig og muntlig

 
Hvorfor jobbe hos oss? 
I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt og innovativt fagmiljø, kan vi tilby følgende: 

  • Flat struktur og lite hierarki  
  • Kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter  
  • Faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt temakvelder
  • Et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur  
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode forsikringer og pensjonsordning

 
Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Synes du dette høres spennende ut? 
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen og er åpen for en konfidensiell prat eller send oss en CV og kortfattet søknad der du sier noe om hva som driver deg og motiverer deg til en stilling som konsulent i Netcompany! E-post: johnkb@netcompany.com

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share