Seniorarkitekt

Jobbeskrivelse

Brenner du for å lage komplekse dataløsninger og ønsker å levere de mest samfunnskritiske og banebrytende dataløsningene i Norge? Kan du håndtere komplette løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrasjonsdesign og kontinuerlig integrasjon? Da håper vi du vil bli vår nye senior arkitekt! 

Å jobbe som seniorarkitekt i Netcompany kan være alt fra å være dev eller tech lead og lede utviklere, spesifisering av tekniske løsninger til strategisk arbeid med valg av teknologier, plattformer og skyløsninger for en kunde med en tidshorisont på mange år. Du jobber både detaljert med daglig utvikling, og løfter samtidig blikket og ser de lange linjene.  

I samarbeid med våre kunder jobber vi blant annet med kjernetransformasjon og modernisering av både prosesser og teknologi. Vi jobber med et bredt spekter av teknologer, i både privat og offentlig sektor, hos blant annet Møller Mobilty Group, Oslo Kommune og Statens Legemiddelverk. 

I Netcompany jobber våre medarbeidere i team, og det er på den måten vi også jobber ute hos våre kunder. Vi jobber sammen, lærer sammen og utvikler oss sammen. 

 

Hvordan ser en arbeidsdag ut? 

Som arkitekt i et av våre prosjekter vil du jobbe tett med både kunden og utviklere, som et viktig bindeledd for å sørge for at løsningene som blir levert både møter kundens behov og lever opp til standardene for moderne IT-systemer. Våre kunder har mange forskjellige teknologier og stacker, som blant annet: 

  • Java/Kotlin med SpringBoot 

  • C# med .NET Core 

  • JavaScript/TypeScript med React, Angular eller Vue 

  • Kubernetes, både On-premise og i skyen 

  • Azure, AWS 

  • Microsoft Dynamics 365 

  • SiteCore 

  • Optimizely 

Utover dette påvirker du selv i stor grad hvordan din rolle som arkitekt ser ut. Ønsker du å involvere deg i salg- og tilbudsarbeid ut mot kunde? Eller kanskje du ønsker å ta mer mellommenneskelig ansvar som leder, samtidig som du jobber tett på løsningen? Hos oss er mulighetene mange – og dette er tilpasninger din mentor vil hjelpe deg med. 

 

Hvem er du? 

For at du skal trives hos oss og få det meste ut av ditt potensiale ser vi for oss at du har minimum 3-4 års erfaring, som for eksempel Dev eller Tech lead. For å møte de tekniske kravene for rollen er det nødvendig med en utdannelse innen teknologiske fag på minimum bachelornivå.  

 

Vi legger til rette for din utvikling!  

Selv om du kommer med noen års erfaring, prioriterer vi din videre utvikling høyt. Når du starter hos oss vil du, parallelt med arbeidet ditt, begynne på et kurs ved Netcompany Academy, som er vårt eget interne opplæringsprogram. Her møter du inspirerende instruktører, og får muligheten til å bygge nettverk med kolleger på tvers av land og prosjekter. Gjennom den nevnte mentorordningen vil du også få tildelt en erfaren mentor, for sparring og sikring av egen videre personlig og faglig utvikling. Felles for alle våre ansatte er at de brenner for å gjøre en forskjell og bli dyktigere i prosessen, og vi skaper de optimale rammene for den utviklingen. 

 

Er du klar for å ta neste steg i din karriere? 

Du behøver ikke sende oss noe søknad, det eneste vi vil se er CV og eventuelt andre relevante dokumenter. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss, eller har andre spørsmål? Ta kontakt med hr.no@netcompany.com eller ring 24 13 17 50. 

 

Søknadsfrist 30. november. Vi vurderer kandidater og inviterer til intervju fortløpende. 

 

I Netcompany tror vi at en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass er sentral for vår suksess. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, seksuell legning, funksjonshemming, alder, religion og tro, etnisk bakgrunn, nasjonalitet, kjønnsidentitet eller kultur. Vi forplikter oss til å leve ut en kultur der vi gir like muligheter for alle. #LI-CM2

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share