Delta i vår tävling

Sen år 2000 har vi arbetat med några av de största projekten inom digital transformation och IT tillsammans med offentliga institutioner och verksamheter i hela norra Europa – ett arbete som vi är stolta över att vara en del av. Alla våra medarbetare jobbar på olika spännande projekt och eftersom de flesta av dem tar cykeln till jobbet, är vi väl medvetna om hur viktigt det är med enkel och lättillgänglig transport. Eftersom läsåret precis har börjat och man äntligen kan ta sig till skolan igen, lottar vi här på D-dagen ut en sprillans ny cykel från Stålhästen, så att just du kan ta dig till föreläsningen i god stil!
Vinnaren väljs genom lottdragning söndag d. 10 Oktober kl. 12:00 och blir sedan kontaktad personligen. Vinstens värde är 7995kr. och kan inte bytas mot kontanter.

TILLSAMMANS FÖR DIN FRAMTID

Sedan Netcompany grundades år 2000 har vi spelat en central roll i digitaliseringsresan för våra många privata och offentliga kunder. Vi är betrodda rådgivare för både privata företag och offentliga institutioner och hjälper dem att skapa de bästa förutsättningarna inför framtiden. Som företag har vi haft en betydande internationell tillväxt, och det är vi stolta över. Inte minst för att vi varje dag får arbeta med projekt som inte bara gör skillnad för våra kunder, utan ofta också bidrar till att förbättra det samhälle vi alla är en del av. I takt med att vi fortsätter att växa söker vi skickliga IT-specialister som vill vara med och utveckla lösningar som gör våra kunder redo för framtiden. Och framtiden är något som vi bryr oss mycket om – inte minst din framtid. På Netcompany ger vi dig branschens bästa utvecklingsmöjligheter, så att du kan utveckla din karriär i den riktning du vill.

IT-konsult