Snak med en Manager om dine muligheder hos os

Det er store og betydningsfulde projekter, der ligger foran os i Netcompany. Derfor søger vi nyuddannede og erfarne it-folk, der vil gøre en forskel sammen med os. Hos os får du nemlig en helt unik mulighed for at være med til at skabe fremtidens digitalisering og sætte dit fingeraftryk på mange enestående løsninger.

 

 

 

Tag din karriere til det næste niveau
Har du lyst til at være en del af Netcompany og vores projekter, men er du lidt i tvivl om hvad vi kan tilbyde dig, så har du nu muligheden for at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige Managers. De vil dels kunne fortælle om deres egne roller og projekter, men de vil også kunne fortælle om de mange udviklingsmuligheder, som vi kan tilbyde medarbejdere med lige nøjagtigt din baggrund og erfaring.

Du kan samtidig høre om dine karrieremuligheder, vores Netcompany Academy samt vores Center of Excellence, der for alvor fokuserer på at skabe et højt fagligt niveau og videreudvikle dine kompetencer. 

En kop kaffe eller en telefonsamtale
Du bestemmer helt selv, om du har lyst til at høre mere over en kop kaffe eller en telefonsamtale. Vi står til rådighed både i løbet af arbejdstiden og efter fyraften, afhængigt af hvad der passer dig bedst.

Tag det næste skridt
Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående formular. Har vi noget, der passer til din profil aftaler vi et tidspunkt over mailen, der passer med dig. Vi vil naturligvis finde en Manager, der matcher din baggrund og erfaring, så du får den bedste indsigt i de mange muligheder hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Vil du ringes op? Så skriv dine kontaktoplysninger her.