Summer Internship UX, sommeren 2018

Summer Internship UX, sommeren 2018

Beskrivelse av sommerjobb i Netcompany 

Sommerjobb i Netcompany innebærer at du vil få muligheten til å jobbe i et reelt kundeprosjekt over seks uker for en av våre kunder. Du vil jobbe i team sammen med andre studenter i sommerjobb og konsulenter fra Netcompany, og du vil ha en fast mentor som følger deg opp underveis.

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet, så om du ønsker en smakebit av hva dette innebærer i praksis så kan kanskje sommerjobb hos oss kan være noe for deg. Vi er i tillegg genuint opptatt av at det skal være hyggelig på jobb og du vil derfor bli invitert på flere morsomme aktiviteter i løpet av sommeren. 

Hvorfor sommerjobb hos Netcompany:

  • Du får prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt
  • Du får utviklet deg rent faglig UX/ interaksjonsdesign
  • Du får erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister
  • Du får være med på mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, matkveld, grilling, Escape room og mye annet.
  • Du får utviklet ditt nettverk og du får nye venner

 

Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg som akkurat har påbegynt din mastergrad og er på ditt 4. studierår innenfor design, interaksjonsdesign eller UX: 


  • Du har karakterer over gjennomsnittet
  • Du behersker norsk skriftlig og muntlig.
  • Du ønsker å bruke din sommer på å utvikle deg faglig, og skape ett nytt sosialt og faglig nettverk
  • Du har en god forståelse for alle deler innenfor UX 
  • Du liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt. 

 

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor er alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Oppstart: 18. juni 2018 

Søknadsfrist: 18. mars - søk gjerne før, vi går igjennom søknader løpende. Husk å legge ved din CV, motivasjonsbrev og dine karakterer.

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del