Senior Design Consultant

Senior Design Consultant

Jobber du med design og brukeropplevelse, og setter faget høyt? Ønsker du å være en del av design-satsingen i Netcompany, og ta karrieren din et steg videre?

 

Netcompany søker etter erfarne designere med 3-6 års erfaring. I denne stillingen vil du bli en viktig del av vårt eksisterende UX-team, og være med på å styrke satsningsområdet ytterligere. Vi er i dag 16 designere som jobber med UX-, IxD og tjenestedesign og er nå på jakt etter flere erfarne designere. Du vil få ansvar fra dag én, og i takt med at du utvikler deg vil du arbeide med noen av bransjens mest spennende og komplekse prosjekter, der du sammen med dyktige kollegaer skal skape innovative løsninger.

 

Rollen som Senior Design Consultant 

Du vil fungere som både designer, rådgiver og konsulent. Som designer hos oss er du med på å lage brukervennlige og inspirerende løsninger i krysningspunktet mellom teknologi, menneske, tjenester, organisasjon og opplevelser. Vi jobber praktisk med alt fra mål, visjon og konsept, til ferdige løsninger på de fleste plattformer - fra mobil til PC, fra generelle webapplikasjoner til spesifikk skreddersøm. Vi tar oss av alt fra idé, kartlegging og brukertesting til wireframes, prototyper og ferdig grafikk. Prosjektene kan være rene designoppdrag eller større systemleveranser hvor du inngår i team med utviklere, arkitekter og prosjektledere. I tillegg til prosjektarbeid vil du videreutvikle metoder, prosesser og fagområde og bidra innen salg og markedsføring.


Fokus på deg og din utvikling

Kompetente medarbeidere er det som utgjør bedriften - din kompetanse og erfaring er verdifull. Vi investerer derfor mye tid i faglig utvikling slik at vi kan være i forkant, ved innføring av ny teknologi, nye metoder og prinsipper og være med på å forme hvordan IT-bransjen utvikler seg. Ved siden av prosjektarbeid arbeider vi i faggrupper. Vi har faggrupper for UX og tjenestedesign, men også for maskinlæring, arkitektur og prosjektledelse - for å nevne noen. Vi har et eget Netcompany Academy - et utviklingsprogram som vil følge deg gjennom hele din karriere. Du får også faglig påfyll ved å delta på kurs og konferanser, og du oppfordres til å dele din kunnskap gjennom foredrag, kurs og blogginnlegg, internt og eksternt.

Hva forventer vi av deg? 

Du kan dokumentere gode resultater fra tidligere prosjekter, er svært interessert i ditt fagområde og du jobber godt i team. Du er vant til å analysere og kartlegge behov og har evnen til å konkretisere idé og skissere konsepter som videreutvikles til ferdige løsninger. Du er god til å kommunisere visuelt og tenke utenfor boksen, men har også beina på bakken og en viss forståelse for teknologi. Vi tenker at du brenner for å utgjøre en forskjell og arbeide med noe som har mening og gir deg mening, og at du trives i et miljø som fokuserer på læring og faglig utvikling. Du er god på å formidle, holder gjerne foredrag og kan selge inn UX muntlig og skriftlig. Du har en mastergrad i relevant fagdisiplin, og har jobbet noen år med UX- og/ eller Tjenestedesign. Du ønsker nå å ta steget videre i din karriere.

 

Hvem er vi 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt.

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils sammen, drar på klatring, har matkvelder, har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, løper Holmenkollenstafetten, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Ønsker du å være med på denne satsingen? Det er en unik mulighet som bare skjer nå! Send inn din søknad, CV, utdanningsdokumenter samt arbeidsprøver/portfolio til oss. Dersom du har spørsmål om stillingen, eller hvordan det er å jobbe i Netcompany er det bare å ta kontakt med oss.

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del