Nyutdannet Utvikler med oppstart August 2018

Nyutdannet Utvikler med oppstart August 2018


Vil du bli med på laget?

 

Flyr tiden når du programmerer og er du opptatt av kodekvalitet? Er faglig utvikling og teamarbeid viktig for deg i valg av jobb? Ønsker du å jobbe på samfunnsnyttige prosjekter?

 

En jobb å trives i!

Netcompany er i sterk vekst og har derfor behov for flere dyktige, nyutdannede konsulenter. Hos våre kunder ønsker vi å ta et totalansvar for løsningene vi lager, som innebærer at vi bidrar fra idefasen til realisering av selve løsningen. Derfor vil du som konsulent hos oss ha en sentral rolle i en eller flere av våre spennende prosjekter.

 

Din arbeidshverdag vil bestå av å jobbe kodenært i team sammen med andre konsulenter fra Netcompany, selvstendig programmering og koding, kundekontakt, stand-up møter med ditt team ute hos kunde, analyser, tester og sikring av kvalitet i din egen og andres kode. Hos oss er teamarbeid alfa og omega, og vi tror at de beste løsningene er de vi utvikler sammen.

 

Etter arbeidstid (og før, om du er en morgenfugl) har du mulighet til å ha det gøy og koble av med dine kollegaer gjennom alt fra idrettsklubber og stavmiksekonkurranser, til gaming nights og matkvelder. Vårt mål er at du skal bli godt kjent med dine kollegaer og at du skal trives på jobb.

 

Når du starter i Netcompany sørger vi for at du kontinuerlig blir utfordret i et innovativt og kunnskapsbasert miljø. Vi er opptatt av å gi deg trygge rammene og oppfølgingen du trenger for å møte disse utfordringene, noe vi blant annet gjør gjennom vår mentor -og buddyordning. Vi ønsker å gi deg de beste forutsetningene for at du skal lykkes og for at du skal få kjenne på mestringsfølelsen i rollen som ny konsulent.

 

Kvalitet og faglig utvikling

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og i Netcompany vet vi at kvalitet henger sammen med det å være faglig dyktig. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. I Netcompany er din utvikling like viktig for oss som for deg.

Vi sørger for din faglige utvikling gjennom blant annet Netcompany Academy, faggrupper og faghelger. Tiden vi bruker på fagarbeid er betalt arbeid og vil være en del av din normale arbeidstid.

Hvem er du?  

  • Du kan forskjellen på Java 9 og Java kaffe og øya Java i Indonesia
  • Du er nyutdannet på bachelor- eller masternivå og behersker objektorienterte programmeringsspråk
  • Du er interessert i å jobbe med front-end eller back-end, eller kanskje du til og med anser deg selv som en fullstack utvikler!
  • Du har en genuin interesse for IT og programmering
  • Du er hjelpsom og deler gjerne din kunnskap med dine kollegaer
  • Du ønsker å ha en jobb der du glemmer å se på klokka fordi du koser deg med dine arbeidsoppgaver

Hvem er vi i Netcompany?

Netcompany er et nord-europeisk IT-konsulentselskap med totalt 1700 ansatte fordelt på Norge, Danmark, Polen og Storbritannia. Vi leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og tar ansvar i alle aspekter av prosjektene våre – uavhengig av om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.

 

Vi tar ansvar – helt enkelt.

 

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor er alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Dette høres midt i blinken ut for meg! Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:

·         E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com

·         Tlf: 24 13 17 50

Oppstart vil være august 2018, men det er mulighet å starte før dersom man ønsker det. Søknadsfrist er 30.mars, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

 

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del