Managing Architect

Managing Architect

Netcompany er midt i en spennende utvikling der vi vokser, og vi har begynt reisen fra å være et lite konsulentselskap til å bli et av de største aktørene i bransjen. Det betyr at vi har vunnet og vil vinne fler og fler spennende prosjekter der vi får lov å være med på å lage samfunnsnyttige løsninger for våre kunder. Vekst betyr også at vi trenger flere dyktige teknologer med på laget.

 

Rollen som Managing Architect 

Som Managing Architect i Netcompany vil du være med på å lage skreddersydde løsninger for våre kunder og du vil du ha en strategisk ledende rolle i prosessen å omsette forretningsbehov til gode tekniske løsninger. Du vil blant annet få ansvar for å designe god arkitektur, gjøre kvalitative valg av rammeverk og utviklingsmiljø for å løse problemstillingene effektivt i et kost/nytte perspektiv. Du vil sammen med teamet jobbe frem gode rutiner, og skape muligheter for god fremdrift.

Det er også mulighet for andre typer av oppgaver utenfor leveransen slik som salg eller intervjuaktiviteter, eller å være med og lede en av faggruppene som vi har.

Hvem er du

Til rollen som Managing Architect ser vi etter deg som har sterkt faglig engasjement, høy kompetanse innen teknologi og lang erfaring med systemutvikling enten som utvikler eller arkitekt. Du brenner for god arkitektur og ønsker å levere og lage de beste tekniske løsningene med det nyeste innenfor teknologi. Vi tenker at du har omtrent 8 års erfaring eller mer, og du ønsker nå å ta steget videre og bli med på Netcompany sin suksess.

 

Fokus på din kompetanseutvikling 

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og i Netcompany vet vi at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. I Netcompany er din utvikling like viktig for oss som for deg.

Vi sørger for din kompetanseutvikling gjennom blant annet Netcompany Academy, faggrupper og faghelger. Tiden vi bruker på fagarbeid er betalt arbeid og vil være en del av din normale arbeidstid. I Netcompany får du jobbe på lag med dyktige kolleger, hvor kvalitet er i fokus i alle deler av utviklingsprosessen. 

Hvem er vi

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Polen, Storbritannia og Vietnam med 1700 ansatte. 

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils sammen, drar på klatring, har matkvelder, har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, løper Holmenkollenstafetten, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Vi tar ansvar, helt enkelt.

Ta gjerne kontakt

Dersom du har noen spørsmål om stillingen, eller hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss. 

Kontaktperson er HR Manager Ingrid Kjöllerström som har tlf nr 92 61 73 06 eller mailadresse ingridkj@netcompany.com 

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del