Design Manager

Design Manager

Design Manager

Jobber du med design og brukeropplevelse, og setter faget høyt? Ønsker du å ta karrieren din et steg videre? Vil du være med å bygge opp fagområdet i en bedrift som vokser, og sette spor etter deg?

Netcompany søker etter erfarne designere med mer enn 6 års erfaring. I denne stillingen vil du bli en viktig del av vårt eksisterende UX-team, og være med på å styrke satsningsområdet ytterligere. Vi er i dag 16 designere som jobber med UX-, IxD og tjenestedesign og er nå på jakt etter flere erfarne designere. Du vil få ansvar fra dag én, og i takt med at du utvikler deg vil du arbeide med noen av bransjens mest spennende og komplekse prosjekter, der du sammen med dyktige kollegaer skal skape innovative løsninger.

Arbeidsoppgaver

Du vil fungere som både designer, rådgiver og konsulent. Som designer hos oss er du med på å lage brukervennlige og inspirerende løsninger i krysningspunktet mellom teknologi, menneske, tjenester, organisasjon og opplevelser. Vi jobber praktisk med alt fra mål, visjon og konsept, til ferdige løsninger på de fleste plattformer - fra mobil til PC, fra generelle webapplikasjoner til spesifikk skreddersøm. Vi tar oss av alt fra idé, kartlegging og brukertesting til wireframes, prototyper og ferdig grafikk. Prosjektene kan være rene designoppdrag eller større systemleveranser hvor du inngår i team med utviklere, arkitekter og prosjektledere. I tillegg til prosjektarbeid vil du videreutvikle metoder, prosesser og fagområde og bidra innen salg og markedsføring.

I denne rollen vil du dessuten ha en mer ledende rolle, arbeide strategisk, få ansvar for delprosjekter, lære opp kunder og mindre erfarne kollegaer, være spydspiss og isbryter. Vi ønsker at du skal være synlig i design-miljøet i Norge og jobbe med nettverk og promotering av design.  

Hva forventer vi av deg

Du kan dokumentere gode resultater fra tidligere prosjekter, er svært interessert i ditt fagområde og du jobber godt i team. Du er vant til å analysere og kartlegge behov og har evnen til å konkretisere idé og skissere konsepter som videreutvikles til ferdige løsninger. Du er god til å kommunisere visuelt og tenke utenfor boksen, men har også beina på bakken og en viss forståelse for teknologi. Vi tenker at du brenner for å utgjøre en forskjell og arbeide med noe som har mening og gir deg mening, og at du trives i et miljø som fokuserer på læring og faglig utvikling. Du er god på å formidle, holder gjerne foredrag og kan selge inn UX muntlig og skriftlig. Du har en mastergrad i relevant fagdisiplin, og har jobbet noen år med UX- og/ eller Tjenestedesign og hatt en ledende rolle. Du ønsker nå å ta steget videre i din karriere.

 

Fagarbeid

Kompetente medarbeidere er det som utgjør bedriften - din kompetanse og erfaring er verdifull. Vi investerer derfor mye tid i faglig utvikling slik at vi kan være i forkant, ved innføring av ny teknologi, nye metoder og prinsipper og være med på å forme hvordan IT-bransjen utvikler seg. Ved siden av prosjektarbeid arbeider vi i faggrupper og vi har faggrupper for UX og tjenestedesign, men også for maskinlæring, arkitektur og prosjektledelse - for å nevne noen. Vi har et eget Netcompany Academy - et utviklingsprogram som vil følge deg gjennom hele din karriere. Du får også faglig påfyll ved å delta på kurs og konferanser, og du oppfordres til å dele din kunnskap gjennom foredrag, kurs og blogginnlegg, internt og eksternt.

Dersom du har noen spørsmål om stillingen, eller hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss. Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, noe som kan bety at vi legger ned annonsen så snart riktig person er funnet.

Work place
Oslo
Apply for vacancy

Del