Vi søger en ambitiøs Employer Branding Consultant til at styrke Netcompanys globale brand

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at skabe kreative og slagkraftige kampagner som er med til at styrke Netcompanys position som en af IT-branchens mest succesfulde virksomheder? Du skal brænde du for sociale medier, digital annoncering, content der gennem storytelling konverterer, digitale platforme, og have en ambition om at tage vores branding indsats til det næste niveau!

Som vores nye Employer Branding Consultant får du en unik mulighed for at understøtte Netcompanys brand gennem vores målrettede arbejde på de digitale platforme. De sociale medier spiller en afgørende rolle i vores arbejde med Employer Branding i alle lande, og det er essentielt, at vi hele tiden udvikler os i takt med nye muligheder opstår. Det skal du være med til at drive globalt.

Vi sætter en ære i, at det visuelle understøtter vores ambition om at være en professionel IT-virksomhed, der sætter standarden højt. Der er kort fra tanke til handling, så du vil hurtigt kunne eksekvere på dine ideer og se resultaterne af dit arbejde.

Vi forestiller os at du er nyuddannet eller er ved at færdiggøre dit speciale.

En del af Netcompanys brandingteam

Du bliver en del af vores globale brandingteam, hvis primære opgave er at sikre, at vi løfter vores brand og aktiviteter til et konstant højt niveau i alle lande. Din dagligdag bliver på kontoret i København, men du vil være i løbende kontakt med dine kolleger fra vores andre kontorer. Du kommer til at referere til Senior Talent Attraction Consultant, Rasmus Lampe Dohn, der er ansvarlig for vores tilstedeværelse på de sociale medier i alle de lande vi er tilstede i.


Dine primære opgaver:

 • Ansvarlig for annoncering på digitale platforme globalt
 • Ideudvikling og eksekvering af digitale kampagner
 • Drive vores karriere-website globalt
 • Producere videoer og film til interne og eksterne kanaler og platforme
 • Bidrage til at skabe content til vores platforme for alle lande med særligt fokus på hjemmeside og sociale medier
 • Drive og udvikle vores rapporterings og analyse dashboard
 • Udvikle nye koncepter

 

Bliv vores nye kollega

Skal du have succes i rollen som vores nye Employer Branding Consultant, er det en forudsætning, at du har et drive og et engagement udover det sædvanlige. Du skal være praktiker, motiveres af at tænke store tanker og få dem udført i høj kvalitet. Du skal være sulten efter hele tiden at lære nyt og udvikle nye kompetencer. Du skal være god til at kommunikere med dine kolleger, og kunne overbevise og motivere, så alle kan se værdien i det, som du skaber. Derudover skal du være nytænkende, udfordrende og kreativ med respekt for vores målgruppe, value proposition og vores stærke kultur.

 

Vi forestiller os, at:

 • Du er har en relevant videregående uddannelse eller er ved at færdiggøre dit kandidat speciale
 • Du er digital native og kender alt til de seneste trends, tendenser og muligheder på de digitale platforme – og er ikke bange for at pitche dem
 • Du er kreativ, struktureret og detaljeorienteret
 • Du er god til at skabe relationer på alle niveauer – både internt og eksternt
 • Du er god til arbejde med mange projekter på en gang uden at miste overblik eller momentum
 • Du er kommunikativ stærk på både dansk og engelsk
 • Du har erfaring med sociale medie platforme som LinkedIn, YouTube, Facebook, Instagram, Snapschat, Twitch  mv.
 • Du har kendskab til muligheder inden for Google Suiten og rapportering
 • Du har arbejdet med CMS-systemer
 • Har du allerede erfaring med annoncering på sociale medier og Google er det et plus

Du er vedholdende, ambitiøs og kan arbejde selvstændigt – og så er en af dine vigtigste kompetencer, at du kan formidle et budskab med overbevisning, entusiasme og forståelse for hvem dit publikum er.

 

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan skabe de bedste resultater. Dette ikke mindst i vores brandingteam – vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.
 

Er du klar til udfordringen?
Vil du være med på holdet, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler. Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Senior Talent Attraction Consultant, Rasmus Lampe Dohn på rdd@netcompany.com.

 

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share