Teknisk Team Lead til IT Core Infrastruktur i Netcompany

Jobbeskrivelse

Teknisk Team Lead til IT Core Infrastruktur i Netcompany
Har du et par års erfaring med drift af IT-infrastruktur og lyst til at udfordre dig selv inden for ledelse samtidig med, at du stadig er tæt på teknikken? Og vil du gerne arbejde med forretningskritisk IT-drift og core infrastruktur? Så er du måske den nye kollega, vi søger som teknisk Team Lead til vores driftsorganisation, Netcompany Operations.

Netcompany Operations søger en teknisk Team Lead, der kender sit infrastrukturlandskab og har lyst at kombinere arbejdet med drift af kritiske infrastrukturkomponenter med ansvaret for store projekter og skarpe teknikere i vores infrastrukturafdeling. Stillingen er en unik mulighed for dig, der brænder for at prøve dig selv af inden for ledelse, men ikke ønsker at slippe teknikken og arbejdet med IT-drift.

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af en driftsafdeling bestående af 25 teknikere, der varetager drift og vedligehold af absolut kritisk IT-infrastruktur. Som teknisk Team Lead kommer du til at stå i spidsen for projekter og de ressourcer som projektet bemandes med. Du bliver spillende træner med det store overblik og vil bidrage med både teknisk viden, det rette driftsmindset og ikke mindst arbejdsopgaver af ledelsesmæssig karakter.

Sammen med dit team vil du have ansvaret for projekter og større opgaver i og omkring IT-infrastrukturen i Netcompanys datacentre. Teknik, arkitektur, styring, rådgivning og administration vil derfor være nøgleord, der alle beskriver din hverdag. Stabil og sikker drift er et ufravigeligt krav for os og du skal sikre gennem omhu og erfaring, at vi kommer sikkert i mål uden at destabilisere vores kritiske infrastruktur.

Eksempler på dine arbejdsopgaver kan være:

  • Planlægning, opfølgning og udførelse af kritiske infrastrukturprojekter. Projekter kunne være etablering af ny storageplatform, udskiftning af SAN switche, etablering af nye datacentre.
  • Optimering af driftsrutiner herunder ledelse af automatiseringsprojekter. Vi har højt fokus på automatisering, du skal være med til at udpege og lede projekter hvor automatisering, gør os bedre.
  • Koordinering af opgaver mellem kundeteams og dit projektteam. Arbejde med kritisk infrastruktur kræver tæt samarbejde med dem som benytter infrastrukturen. Du er bindeleddet, der kan forklare, hvad der skal ske, planlægge opgaver på tværs og sikre gennemførelse.
  • Rådgivning og sparring omkring udviklingsmæssige, forbedrende og optimerende tiltag. Vi skal hele tiden gøre det bedre end i går. Vi skal udvikle os og vores infrastruktur. Du kommer til at have indflydelse på udviklingen, definering af strategi og valg af komponenter.
  • Dagligt system- eller platformsejerskab herunder prioritering af opgaver, kapacitetsstyrring og patchmanagement.

Om vores nye kollega
Du har få års erfaring fra en stilling, hvor du har beskæftiget dig med drift af infrastruktur så som storage, servere, backup, netværk, overvågningssystemer, patchmanagement etc. Du ser rollen som teknisk Team Lead som dit næste naturlige karrieretrin og du brænder for at videreudvikle dit allerede gode tekniske fundament. Du ønsker at prøve dig selv af inden for de ledelsesdiscipliner, der relaterer sig til den daglige styring af et team. Vi forestiller os ikke, at du har erfaring med ledelse fra tidligere, men du skal finde det store ansvar og udviklingen inden for teamledelse motiverende og spændende. Du er vant til at gå forrest, have det store overblik og har en struktureret tilgang til alle opgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med drift af infrastruktur på enterprise niveau og kan sætte ord på, hvad det rette driftsmindset betyder for dig og kunden.
  • Er uddannet Bachelor eller Diplomingeniør indenfor IT, elektronik eller lignende
  • Taler og skriver både dansk og engelsk

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan opnå og opretholde PET sikkerhedsgodkendelse.

Din udvikling
Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy, som er vores helt eget interne uddannelsesprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Netcompany Academy sikrer en kontinuerlig mulighed for at dygtiggøre dig uanset, hvor du befinder dig i vores organisation, og vi kan garantere, at du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen. I tæt samarbejde med din nærmeste leder får du mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, teknologier og roller, så du selv kan præge din læring og karriere i Netcompany.

Netcompany Operations
Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 130 teknikere, der fordelt i mindre afdelinger, står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

Er du klar til at tage din karriere det næste skridt?
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share