Talent Acquisition Consultant til Netcompany HR

Jobbeskrivelse

Som vores nye Talent Acquisition Consultant har du netop nu en unik mulighed for at blive en del af branchens dygtigste rekrutteringsteam, der arbejder ud fra Netcompanys hovedkontor i København. Du får et job med ansvar fra start og spændende arbejdsopgaver, hvor du vil være med til at sikre, at vi i Netcompany når vores ambitiøse mål og fortsætter vores vækstrejse.

I Netcompany er vores medarbejderes viden råstoffet i vores succes. Med vores markante vækst de seneste år tæller Netcompany i dag mere end 3000 ansatte i Danmark, Norge, Polen, Holland, England og Vietnam, og ambitionen er at fortsætte væksten de kommende år – både nationalt og internationalt.

Som led i vores vækst søger vi dig som Talent Acquisition Consultant!
I Netcompany er HR-afdelingen en vital del af selve forretningen, og vi arbejder målrettet for altid at være på forkant med de dygtigste profiler indenfor IT.

Konkurrencen om de dygtigste IT-profiler er gennem de seneste år blevet skærpet, hvilket stiller store krav til vores evne til at hjælpe forretningen med at finde de rette medarbejdere. Til at understøtte den forsatte vækst, søger vi nu en profil, som har sit faglige afsæt inden for HR og brænder for at arbejde med search og rekruttering.

Som Talent Acquisition Consultant vil du indgå i HR-afdelingens stærke rekrutteringsteam, hvor vi fagligt arbejder tæt sammen for at nå vores ambitiøse mål, og socialt værdsætter at have det sjovt. Arbejdet er i dets natur opsøgende, så du skal kunne lide at være ”på” på den gode måde i dialogen med både kandidater og kolleger på tværs af organisationen. Vi arbejder i et kontinuerligt flow, hvor det er vores kolleger og forretningen, der definerer vores opgaver og tid.

Dine arbejdsopgaver
Det er ikke et krav, at du har erfaring med rekruttering indenfor IT (men det er selvsagt en fordel). Du får den opbakning og sparring, du har brug for, og vi sikrer, at du hurtigt kommer ind i tingene gennem en grundig onboarding. Blandt dine arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Rekruttering af IT-profiler med fokus på search i relevante databaser
  • Koordinering og gennemførsel af rekrutteringssamtaler
  • Sparringspartner og rådgiver for vores forretning inden for rekrutteringsområdet
  • Deltagelse i Employer Branding aktiviteter
  • Andre HR-opgaver – vi løfter i flok


Vores forventninger til dig   
Vi forventer, at du brænder for at arbejde effektivt og målrettet i en dynamisk og spændende hverdag, Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau
  • Selvstændigt kan drive dine egne opgaver og rekrutteringer samtidig med, at du trives som en del af et team med fælles målsætninger
  • Er en stærk kommunikator med en hands-on og kreativ tilgang til rekruttering
  • Behersker både dansk og engelsk flydende på skrift og i tale

Kendskab til search og IT-branchen generelt er et plus men ikke en forudsætning for stillingen – vigtigst for os er, at du brænder for at udvikle dig inden for rekruttering og trives med tempo og eksekvering.

Er du vores nye kollega? 
Så send dit CV og en motiveret ansøgning vores vej. Ansøgninger behandles løbende.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share