Studentermedhjælper til Netcompany HR

Jobbeskrivelse

Er du studerende og har du lyst til et spændende studiejob med ansvar inden for HR-administration, -koordination og -support? Sætter du en ære i at levere arbejde af høj kvalitet og trives du med at yde god service til en bred vifte af stakeholders? Så er du måske den nye HR Junior Consultant, vi søger til Netcompany HR Support. Stillingen er med fast arbejdssted på Netcompanys hovedkontor i København, hvor du vil blive en del af et top-motiveret team, der balancerer ambitiøse målsætninger med en sjov hverdag.

 

En udfordrende hverdag med ansvar 

Som HR Junior Consultant i Netcompany vil du blive en del af et ambitiøst og engageret HR-team, der kontinuerligt sikre, at Netcompany er en professionel og attraktiv arbejdsplads for vores 2000+ medarbejdere. I HR Support har vi bred berøringsflade og sætter en ære i at yde god service og sikre effektive administrative arbejdsgange.

Som vores nye kollega vil du arbejde med en bred vifte af opgaver inden for HR-administration og -support. Hertil vil kommunikation med medarbejdere på tværs af forretningen også udgøre en essentiel del af din hverdag. Dine opgaver vil blandt andet omhandle:

  • Registreringer af nye medarbejdere, løbende dataopdatering og -udtræk i vores HR-system.
  • Supportering af administrative processer vedr. ferie, orlov, barsel mv.
  • Supportering af interne processer vedr. performance og -development.
  • Besvarelser af henvendelser fra medarbejdere, herunder vejledning om regler og interne politikker.
  • Ad hoc HR-opgaver efter behov – vi løfter i flok.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi søger en pligtopfyldende, struktureret og serviceminded kollega. Som person er du løsningsorienteret og sætter en ære i at løse dine opgaver grundigt og effektivt. Du er god til at holde overblik over detaljer, følger opgaver til dørs, og du kan lide at arbejde i et engageret miljø med stor kontaktflade.

Du er en teamplayer, der kan lide at gøre en forskel sammen med dine kolleger. Dit arbejde er kendetegnet ved en fleksibel og ansvarsfuld tilgang, og du formår at holde hovedet koldt og have let til smil – også selvom der i perioder er travlt.

Vi forestiller os, at du: 

  • Er i gang med at læse en videregående uddannelse og har lyst til at bruge dine kompetencer inden for HR-administration og support. 
  • Er velformuleret og flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. 
  • Har mulighed for at arbejde ca. 16 timer om ugen ved siden af dit studie. 

Du vil naturligvis få den opbakning og sparring du har brug for, og vi sikrer en god introduktion til både opgaver og kolleger.

 

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf mv. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents.

Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

 

Er du vores nye HR Junior Consultant? 

Hvis du ønsker at blive en del af HR-afdelingen i Netcompany, og matcher dette job dig, så send dit CV, dit karakterbevis og motiveret ansøgning vores vej. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på hr.dk@netcompany.com.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV.

 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

#LI-SA2

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share