Student: Summer Internship Design 2020

Job Description

«Summer internship i Netcompany var en kul og lærerik opplevelse, der vi ble kastet rett ut i et prosjekt, hvor vi som summer interns sto for all utviklingen. Det ga et innblikk i konsulentbransjen, erfaring med å jobbe i høyt tempo, teamarbeid, kvalitetssjekking, og mye moro. Vi satt også igjen med en god mestringsfølelse da vi leverte prosjektet og kunden virket å være fornøyd».

 

Hva betyr det å være summer intern i Netcompany?

Ønsker du en smakebit på hvordan det er å være med på å levere morgendagens løsninger i det digitale landskapet? Som summer intern i Netcompany får du muligheten til nettopp dette! Du vil jobbe på et reelt prosjekt for en av våre kunder og du vil jobbe i team sammen med andre sommerstudenter og konsulenter fra Netcompany. Underveis vil du også ha en prosjektleder som passer på at du får den oppfølgingen du måtte trenge. I tillegg er vi genuint opptatte av at å jobbe hos oss skal være morsomt og sosialt. Derfor inviterer vi på flere morsomme aktiviteter underveis.

 

Hvorfor velge et summer internship hos Netcompany?

Det er mange fordeler ved å tilbringe sommeren hos oss. Vi ønsker at våre summer interns skal få den komplette opplevelsen av hvordan det er å jobbe som designer hos oss. Derfor får du:

 • Prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt for en av våre kunder
 • Utviklet deg faglig innenfor design og brukeropplevelse
 • Erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister
 • Være med på mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, grilling, Escape Room og mye annet
 • Utvidet ditt nettverk og får nye venner

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som akkurat har startet din mastergrad og dermed er på ditt 4. studieår innen interaksjonsdesign, industriell design eller lignende. Videre ser vi at du:

 • Ønsker å bruke sommeren på å utvikle deg og skape et nytt sosialt og faglig nettverk
 • Liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre
 • Har karakterer over gjennomsnittet
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

 

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:  

 • E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com 
 • Tlf: 24 13 17 50 

Oppstart vil være juni 2020. Søknadsfrist er 1. oktober, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.  

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share