Specialist i Load Balancing

Jobbeskrivelse

Har du interesse for Load Balancing og samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift? Og har du erfaring med ADC-platforme? Så er du måske vores nye kollega til vores Netcompany Operations, hvor du vil spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Arbejdsopgaver og teknologier
Vi søger en specialist, som brænder for Load Balancing samt optimering og automatisering af komplekse opgaver og procedurer. Du vil indgå i Netcompanys Infrastrukturteam, som er en del af Netcompany Operations, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Som vores nye Specialist i Load Balancing, vil dit primære ansvar ligge i Netcompanys ADC-platforme, som udnyttes i utallige forretnings- og samfundskritiske løsninger. Samtidig vil du være med til at sætte rammerne og strategien for Netcompanys next generation ADC-platforme.

Som Specialist i Load Balancing vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Design, optimering, vedligeholdelse, monitorering og kapacitet-styring af ADC-platformene
  • Automatisering af daglige opgaver i f.eks. PowerShell eller Python
  • Projektstyring af migreringer, kapacitetsudvidelser og generelt platformsvedligeholdelse
  • Yde støtte ved og opsætning af avanceret load balancing i samarbejde med dine kolleger

Om dig
Som person er du proaktiv, selvkørende og god til at planlægge, strukturere og dokumentere dit arbejde. Du er fleksibel, udpræget teamplayer og sparringspartner, som er villig til at yde en ekstra indsats samt trives i et dynamisk driftsmiljø.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en teknisk uddannelsesbaggrund eller har erfaringer fra en tilsvarende stilling
  • Har minimum 2 års erfaring med drift og vedligeholdelse af både virtuelle og fysiske ADC-platforme
  • Har grundlæggende erfaring og forståelse for packet capturing analyse
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share