Software Developer Swedish version

Jobbeskrivning

Letar du efter en utmanade, social och utvecklingsrik start på din karriär som utvecklare? Netcompany söker dig som vill utveckla några av branschens mest komplexa och spännande IT-lösningar, där kombinationen av programmering och kundkontakt kommer fylla din vardag.

Arbetsuppgifter och teknologier
Rollen som utvecklare i vår Applikations Service-avdelning är en tvådelad roll, där du både analyserar kundbehov och förmedlar kontakten med kunden samtidigt som du tar dig an ett brett spektrum av programmeringsuppgifter. Således kommer vidareutveckling, optimering och underhåll av befintliga system samt nyutveckling av projekt från A-Z vara nyckelord i din vardag.

Du får stora möjligheter att prova olika teknologier, även om de flesta av våra projekt innebär objektorienterad programmering och där vi arbetar i Java eller .NET / C#, så använder vi den teknologi som passar bäst för projektet och kunden, och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta varierat. Oavsett projekt kommer du att arbeta agilt i team med fokus på problemlösning och kvalitet. Exempel på annan teknik som används för våra projekt är: Sharepoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL Server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus och Weblogic Server.

Utvecklingsmöjligheterna för våra utvecklare är stora och du får så småningom möjlighet att ytterligare specialisera din karriär genom att antingen röra dig mot ett IT-tekniskt lead spår eller ett bredare managing spår - beroende på ditt personliga intresse.

Exempel på specifika arbetsuppgifter kan i rollen vara att:

  • finna lösningar och optimeringar av existerande processer tillsammans med kunden
  • analysera, estimera, dokumentera och utveckla nya features för att tillgodose kunden krav
  • felsöka och lösa inrapporterade fel som hindrar ett fungerande system

Om dig
Vi föreställer oss att du:

  • har en kandidatexamen från universitet i t.ex. Datateknik, Systemvetenskap, Software eller IT
  • är nyutbildad eller har 1 – 2 års arbetsmässig erfarenhet
  • behärskar svenska och engelska skriftligt och muntligt
  • är redo for en brant inlärningskurva och har ett stort driv och engagemang

Vi säkerställer din utveckling!
Vi har många års erfarenhet av att ta emot nyutbildade kollegor och därav ett upplägg som är inriktat på att erbjuda dig professionell och personlig utveckling, baserat på dina ambitioner och dina önskemål.

I Netcompany kommer du att tilldelas en erfaren personlig mentor från början. Din mentor kommer alltid att finnas tillgänglig för professionell vägledning i syfte att guida dig genom din karriär.

Dessutom kommer du också att delta i kurser i vårt interna utbildningsprogram, Netcompany Academy. Genom en serie moduler säkerställer vi dig ständigt möjligheten att förbättra dina färdigheter under hela din karriär, i allt från olika tekniker till kundhantering. Om du vill vidareutveckla dina tekniska färdigheter erbjuder vi också certifieringar. Med andra ord kommer din karriär aldrig att stanna hos oss och du kommer att utvecklas mycket snabbare än någon annanstans i branschen.

Ingen prioriterar det sociala högre än oss
På Netcompany har vi en unik gemenskap. Vi erbjuder en mängd olika klubbar och föreningar inom sport, brädspel, e-sport och kulturlivet. Dessutom tycker vi om att träffas på våra veckovisa fredagsevenemang, för firmafester och teamevenemang. Gemenskapen och sammanhållningen säkerställer att vi kan leverera de bästa lösningarna. Vi tror på att man presterar bäst när man känner sina kollegor och trivs på jobbet.

Skicka en ansökan till oss
Din ansökning och CV kan laddas upp till vårt rekryteringssystem via länken.
Har du inte fått svar på alla dina frågor, så är du välkommen att kontakta hr.dk@netcompany.com .

På Netcompany tror vi att en diversifierad och inkluderande arbetsplats är en essentiell del för vår framgång, varför alla kvalificerade kandidater uppmuntras att ansöka, oavsett kön, sexuell läggning, funktionsvariation, ålder, religion, etnisk tillhörighet, nationalitet, könsidentitet eller kultur. Vi strävar efter att efterleva en kultur, där alla har lika möjligheter.
#LI-SA2

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share