Recruiter

Company Description

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Netcompany is één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants en -ontwikkelaars werkzaam en we zijn blijvend op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence biedt handvatten voor het stimuleren van interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er is binnen Netcompany een breed scala aan verschillende kennisgroepen beschikbaar welke onder andere specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie bevat.

Voor Netcompany Nederland (in Delft) zijn we op zoek naar een Recruiter.

Job Description

Om de groeidoelstellingen te kunnen realiseren zijn we op zoek naar uitbreiding van ons HR-team in de vorm van een recruiter. Heb jij ervaring in het zoeken naar én vinden van de juiste kandidaten en ga je graag de uitdaging aan deze rol mede vorm te geven?

Over jou

Je hebt minimaal een relevante HBO studie afgerond en een aantal jaren ervaring als recruiter. Je bent bekend met de bestaande wervingskanalen, beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en kunt je dan ook goed uitdrukken in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels. Je bent resultaatgericht maar blijft kritisch én bent creatief in het bedenken van wervingscampagnes. Zowel binnen een team als zelfstandig werkend kom je goed tot je recht. Kennis van IT is, net als ervaring met werving binnen de IT-markt, een pré.

 Wat ga je bij ons doen?

  • Actieve bijdragen leveren aan het verder vormgeven van het wervings- en selectieproces;
  • Selecteren van IT-profielen en daarmee zorgdragen voor het behalen van de wervingsdoelstelling binnen de afgesproken tijd en volgens de gestelde kwaliteitsnormen;
  • Initiëren en uitvoeren van wervingscampagnes;
  • Leggen en onderhouden van contact met externe partijen zoals de TU Delft en verschillende hogescholen;
  • Organiseren van en deelnemen aan activiteiten met betrekking tot employer branding;
  • Coördineren van de selectiegesprekken.

Aanvullende informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan via HR.NL@netcompany.com of 015-3030130 contact met ons op.

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share