Managing Architect - Data & Insight til Oslo

Jobbeskrivelse

Brenner du for å lage komplekse dataløsninger og ønsker å levere de mest samfunnskritiske og banebrytende dataløsningene i Norge? Kan du håndtere komplette løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrasjonsdesign og kontinuerlig integrasjon? Da er du kanskje vår nye kollega i rollen som Managing Architect. 

Vi søker for tiden etter teknisk sterke Data Management-profiler som ønsker å utfordre seg selv i en rolle som krever høy teknisk profesjonalitet og forretningsforståelse. Stillingen er en spennende mulighet for deg som ønsker å sitte i en teknisk tung rolle med ansvar for at våre Data Management-løsninger understøtter våre kunders krav og behov.

Data Management-teamet jobber i spennet mellom det tekniske og det forretningsmessige. Data er omdreiningspunktet i hverdagen vår, hvor vår primære oppgave er å skape verdier for våre kunder gjennom data, ved å levere de riktige løsningene i samarbeid med våre kunder. Vi ønsker ikke å være en leverandør, men en samarbeidspartner. Det betyr at arbeidet som oftest foregår hos kunden, da vi gjør en dyd ut av å jobbe mer enn for kunden. På denne måten sikrer vi at leveransen ikke bare er av høy kvalitet, men i samsvar med kundens forventninger og behov.

Arbeidsoppgaver og teknologier

Som Managing Architect vil du ha ansvar for at kundens krav omsettes til riktig teknisk løsning, basert på de best egnede teknologiene og arkitekturen. Det krever bred kunnskap og erfaring med flere teknologier, en naturlig interesse for aktivt å følge den tekniske utviklingen, og for alltid å være i forkant av kundenes krav. I forlengelsen av dette vil du også være involvert i planlegging av teknisk gjennomføring samt den daglige sparringen med teamet. 

Ettersom du vil ha et stort ansvar innenfor arkitektur, design og kodeutvikling på prosjektet, forventes det at du også er med på å definere design, utvikle komplekse og kritiske deler av prosjektet, samt bidra til å etablere beste praksis og retningslinjer for kodeutvikling på prosjekter og sørge for at disse etterleves og anvendes riktig.

Ved siden av den tekniske ledelsen av prosjektet vil du også være mentor og ansvarlig for teknisk kvalifisering av dyktige Senior Data Arkitekter og Datakonsulenter. Mentorforholdet er et varig forhold som lar deg følge opp og utvikle dine mentees gjennom din og deres karrierer i Netcompany.

I rollen som Managing Architect vil du forholde deg til et vell av ulike teknologier avhengig av prosjekt, og vi ser for oss at du har bred teknisk erfaring med flere av følgende eller lignende teknologier:

 • Microsoft SQL Server Stack: SSIS, SSAS, T-SQL, DQS, MDM
 • Microsoft Azure: Data Factory, Data Bricks, Stream Analytics, Synapse Analytics
 • Relevante databaseteknologier både on premise og cloud som OracleDB, DB2 eller Snowflake
 • ETL-verktøy som Informatica eller Matillion
 • BI-verktøy, som PowerBI, Targit eller Qlik
 • Programmeringspråk som Python og R

Om vår nye kollega

I Netcompany har vi en hverdag i endring, og du får en rolle hvor du må engasjere deg i ulike bransjer, som bringer med seg ulike ansvarsområder og kulturer. Kundekontakt blir en stor del av hverdagen din, og vi forventer derfor at du er utadvendt, empatisk og har sterke kommunikasjonsevner. Ettersom du blir en del av en kultur som tar individuell utvikling på alvor, er det viktig at du hele tiden søker å forbedre dine ferdigheter samt din evne til å samarbeide med andre ambisiøse kolleger.

Vi ser for oss at den ideelle kandidaten har lang, høyere utdanning, men dette er ikke et krav og relevant erfaring er viktig. Det viktigste er at vi ønsker oss flere erfarne og dyktige kollegaer som brenner like mye for å jobbe med data som oss. Vi forestiller oss at du er/har:

 • God erfaring med arkitektur innen IT og Data Management
 • Flere års erfaring i tilsvarende rolle, hvor fokus har vært på Data Warehousing, Business Intelligence og Data Science
 • Dyp kunnskap om og solid erfaring med analyse og bearbeiding av både strukturerte og ustrukturerte data
 • Behersker flere relaterte verktøy innen ETL, datamodellering, BI og/eller Data Science
 • Generell kunnskap om IT-infrastruktur
 • Behersker både norsk og engelsk flytende skriftlig og muntlig

Vi legger til rette for din utvikling!

Selv om du kommer med flere års erfaring, prioriterer vi din videre utvikling høyt. Når du starter hos oss vil du, parallelt med arbeidet ditt, begynne på et kurs ved Netcompany Academy, som er vårt eget interne opplæringsprogram. Her møter du inspirerende lærere og blir en del av Netcompanys Manager-nettverk. Gjennom den nevnte mentorordningen vil du også få tildelt en erfaren mentor, for sparring og sikring av egen videre personlig og faglig utvikling. Felles for alle våre ansatte er at de brenner for å gjøre en forskjell og bli dyktigere i prosessen, og vi skaper de optimale rammene for den utviklingen.

Er du klar for å ta neste steg i karrieren din?

Da må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:

I Netcompany tror vi at en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass er sentral for vår suksess. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, seksuell legning, funksjonshemming, alder, religion og tro, etnisk bakgrunn, nasjonalitet, kjønnsidentitet eller kultur. Vi forplikter oss til å leve ut en kultur der vi gir like muligheter for alle. #LI-LV2

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share