Lead Developer

Vacatureomschrijving

Lead Developer

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan nu bij Netcompany!

Wat ga je bij ons doen?
We zijn op zoek naar bekwame ontwikkelaars met ervaring om in ons Application Services Team te werken. Als Lead Developer kun je rekenen op een steile leercurve vanaf dag één, in een leuke en uitdagende setting. Netcompany's Application Services Team (APS) bestaat uit verschillende teams van bekwame medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het upgraden, verder ontwikkelen en exploiteren van de bestaande oplossingen van onze klanten. Hierbij moet je denken aan;

 

 • Aanpassing van de bestaande casus- en documentbeheersystemen van onze klanten zodat deze up-to-date zijn;
 • Ondersteuning van digitaal projectbeheer bij onze klanten;
 • Verdere ontwikkeling van state-of-the-art, digitale platforms voor een verscheidenheid aan klanten;
 • Als ontwikkelaar maak je deel uit van een unieke groep getalenteerde en hoogopgeleide IT-professionals die met toewijding werken aan het onderhouden en verbeteren van de producten in alle fasen van het ontwikkelingsproces.
   

Je werkt met veel soorten oplossingen, verschillende klanten en met verschillende technologieën. De technologie waarmee je werkt varieert, maar een groot deel van onze producten worden gebouwd met technologieën zoals Java en .NET. Daarnaast werken we ook met SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus en Weblogic Server.

 

Over jou
Je hebt een relevante HBO- of universitaire studie afgerond en heb hebt al wat jaren ervaring op het gebied van software development. Je hebt in ieder geval genoeg kennis om mee te kunnen werken aan onze projecten, die voornamelijk uitgevoerd worden op basis van Microsoft-technologieën. Je hebt bij voorkeur kennis van en/of ervaring met Agile Programming en Design Patterns. Daarnaast heb je ervaring met het programmeren in C#. Beschik je over relevante Microsoft-certificaten dan is dat een pré. Heb je deze niet, dan krijg je de tijd om ze te behalen. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Verder heb je een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit.

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Sumit Chang via scha@netcompany.com of 015-3030130. 

Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.

 

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.
   

Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.


Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share