IT Security Consultant til Netcompany Operations

Jobbeskrivelse

 

Lyder begreber som penetration testing, vulnerability management og asset management, spændende og vil du være en del af et dedikeret sikkerhedsteam som arbejder med at beskytte og sikre samfundskritiske løsninger i et komplekst IT-miljø? - så er det dig, vi søger som vores nye security consultant i Netcompany operations.

Arbejdsopgaver og teknologier

 
Netcompany operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 170 teknikere, fordelt i mindre afdelinger, der er ansvarlige for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor, og spænder fra mindre private virksomheder til store offentlige projekter. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning, hvorfor vi forventer, at du har lyst til det samme.

Som security consultant vil du blive en del af Netcompany operations sikkerhedsteam der består af 9 dygtige og engagerede kolleger. Du vil som security consultant arbejde med vulnerability management på alle de løsninger som Netcompany drifter. Derudover skal du også rådgive omkring patching. Et andet aspekt af dine opgaver vil være penetrationstest på løsninger som Netcompany udvikler. Du skal som security consultant være ansvarlig for enkelte penetrationstest samt rapportering til kunden. Du skal styre egne penetrationstest og sikre at du opfylder det kunden efterspørger. Du skal også tage del i forskellige ”blue-team” opgaver og hjælpe driften med at få implementeret sikkerhedstiltag.

Du vil som security consultant, være sparringspartner for Netcompany’s leverance- og projekt-teams i forbindelse med at løse egne og kundeteams sikkerhedsrelaterede opgaver.

Indenfor sikkerhed vil vulnerability management, penetrationstest og rådgivning alle være nøgleord, der beskriver din hverdag.

Du kan forvente, at dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Python 3 scripting til forskellige sikkerhedsprodukter.
  • Udføre alle aspekter af penetrationstest fra scoping møder til udførelse af test, samt rapportering.
  • IDS/IPS-konfiguration samt forståelse af hvordan forskellige politikker kan påvirke en løsning.
  • Arbejde med vulnerability- og patch- management.

Vi forestiller os, at:

  • Du har erfaring med sikring af IT-miljøer, herunder Linux/Windows eller netværk, evt. fra en lignende stilling.
  • Du er uddannet kandidat, bachelor eller diplomingeniør indenfor IT, teknik eller lignende.
  • Du har forståelse for sikkerhedsarkitektur, netværkssikkerhed og OS-sikkerhed.
  • Du har forretningsforståelse og kan imødekomme forretningens behov og krav i sikkerhedsmæssige løsninger.
  • Du holder dig opdateret på de nye cyber angreb og teknologier indenfor penetrationstest.
  • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan opnå og opretholde PET sikkerhedsgodkendelse.

Din udvikling


Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne uddannelsesprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Netcompany Academy sikrer en kontinuerlig mulighed for at dygtiggøre dig uanset, hvor du befinder dig i vores organisation. Vi garanterer, at din personlige og faglige udvikling sker hurtigere hos os end noget andet sted i branchen. Du vil i tæt samarbejde med din nærmeste leder få mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, teknologier og roller, så du selv kan præge din læring og karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vores personale forening, Netcompany After Dark arrangerer alt fra legendariske fester i historiske lokationer, hyggelige fredagsbarer, sportsklubber, LAN-parties, wakeboarding, brætspilsaftener på Bastard og alt derimellem. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau?

Upload dit CV samt motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompay.com

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share