IT Manager (Application Services)

Vacatureomschrijving

IT MANAGER APPLICATION SERVICES

Wij zijn op zoek naar een Manager die een team van bekwame en betrokken medewerkers kan leiden en een goede relatie met onze vele klanten kan opbouwen. Kan jij verantwoordelijkheid nemen voor het management van je team en voor het eindproduct? Dan hebben wij een baan voor jou waar de ontwikkelingsmogelijheiden talrijk zijn en je onderdeel wordt van een groeiend bedrijf.

Wat ga je bij ons doen?

Bij Netcompany bieden we oplossingen voor zowel de publieke als de private sector. Wij geloven dat de meest complexe IT-systemen alleen succesvol kunnen worden opgeleverd als we nauw samenwerken met de klant.

Netcompanys Application Services bestaat uit een groot team van toegewijde collega's die IT-projecten en -diensten leveren aan zowel de publieke als de private sector. In de rol van Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ervaren developers en samen ben je verantwoordelijk voor een portfolio van klanten en projecten.

Bij Netcompany stellen we eisen dat iedereen, ook managers, een IT achtergrond heeft. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent over het team en de kwaliteit en voortgang van de oplevering. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het maken van offertes en stellen wij als vereiste dat je de nederlandse taal machtig bent.

Je krijgt in de rol van Manager te maken met verschillende technologieën. Bij Netcompany leveren we op alle marktbrede technologieën, waaronder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver en meer.

Naast het aansturen van projecten en teams begeleid je ook jonge, getalenteerde Consultants of Senior Consultants. De mentorrelatie is een duurzame relatie waarmee je je team gedurende hun carrière bij Netcompany kunt volgen en kunt zien ontwikkelen.

Daarnaast kun je denken aan de volgende dagelijkse werkzaamheden of verantwoordelijkheden:

 • Beheer van team- of IT-projecten – meestal gebaseerd op agile ontwikkelmethoden
 • Bijdragen aan het verkoopproces en helpen bij het vormgeven en schatten van nieuwe klanttaken
 • Deelname en input geven aan bestuursvergaderingen met Netcompany en de management vertegenwoordigers van de klant
 • Advies aan de klant met betrekking tot de levering
 • Sluit je aan bij een managementteam met de andere managers en run samen met hen onze Application Services-afdeling

Word onze nieuwe collega

We zoeken een getalenteerde collega die gepassioneerd is om de beste oplossingen te leveren.

Vereisten:

Minimaal vijf jaar IT-ervaring, waarvan minimaal twee jaar management- of projectmanagementervaring

 • Ervaring met het werken met klanten
 • Ervaring in IT ontwikkeling en/of onderhoud

Je bent goed in het creëren van relaties, kunt helder communiceren naar management, teamleden en klanten over zakelijke aspecten. Daarnaast ben je open, aanpasbaar en oplossingsgericht.

Ons bedrijf is erop gericht om je vaardiger te maken

Netcompany bestaat uit mensen die zich willen ontwikkelen tot een van de beste in hun vakgebied. Elke dag ga je aan de slag met collega's met dezelfde achtergrond als jij waar je mee kunt sparren, advies kunt vragen en van kunt leren.

Daarnaast word je onderdeel van Netcompany Academy, ons interne trainingsprogramma. Tegelijkertijd kun je deelnemen aan onze technische gemeenschappen en jezelf certificeren in relevante technologieën.

 

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Sumit Chang via scha@netcompany.com of 015-3030130. Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden, toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een boardgame night, summer night party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.

Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.


Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

 

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share