IT Manager

Jobbeskrivelse

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses -og IT-faglige kompetencer.

Arbejdsopgaver og teknologier
Som Manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede IT projekter og deres teams sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dine projektteams og skal kunne risikostyre store projektleverancer, samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil hertil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

For at lykkedes i denne rolle er det vigtigt, at du kan indgå i både sparring og problemløsning omkring den tekniske løsning, som vi leverer til kunden. Det er derfor et krav, at du foruden ledelsesmæssig erfaring også har stærke IT-faglige kompetencer. Som Manager vil du komme til at beskæftige dig med en bred palette af alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. - Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Sideløbende med ledelsen af projektet bliver du også mentor for nye, motiverede konsulenter eller senior konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees igennem deres karriere i Netcompany.

Din dagligdag vil typisk være alsidig, men dine hovedopgaver vil bestå i:

  • Ledelse og sikring af projektets fremdrift, oftest med afsæt i agile udviklingsmetoder.
  • Deltagelse i styregruppemøder med Netcompanys og kundens ledelsesrepræsentanter.
  • Rådgivning af kunden i relation til leverancen.
  • Koordinering på tværs af projektets spor, såsom test, organisatorisk implementering og udvikling.
  • Ledelse af tilbudsteams samt udviklingssamtaler med mentees.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Har stærke IT-faglige kompetencer og 5-10 års erfaring fra IT-branchen.
  • Har erfaring med projektansvar for større IT-leverancer, herunder agile udviklingsmetoder.
  • Har en solid kommerciel forståelse og er en ambitiøs og tillidsskabende leder.
  • Har en kandidatuddannelse i Software Engineering, Datalogi, Information Technology el. lignende.

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share