HR Coordinator

Selskapsbeskrivelse

Netcompany er et IT-konsulentselskap med ansatte i Norge, Danmark, Polen, Nederland, Storbritannia og Vietnam. Vi holder til i splitter nye lokaler i Oslo sentrum og har nylig åpnet kontor i Trondheim. Med en markant vekst de siste årene teller vi nå ca. 300 ansatte i Norge, og ambisjonen er å fortsette dette eventyret i månedene og årene som kommer - både her i Norge og internasjonalt. 

Jobbeskrivelse

Som HR Coordinator i Netcompany vil du få varierte arbeidsoppgaver og du vil få et viktig ansvar i arbeidet med å ta vare på våre dyktige ansatte. Du blir en sentral del av vårt HR-team, og vil samarbeide med HR-teamet lokalt og globalt. Andre naturlige samarbeidspartnere vil være finans, office og ledere i selskapet. Du vil ha et selvstendig ansvar for dine ansvarsområder, samtidig som du vil være en del av et team som er opptatt av å sparre med hverandre, samarbeide godt, og ikke minst ha det gøy sammen.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av:

  • Administrative oppgaver knyttet til forvaltning av våre interne systemer
  • Følge opp ansatte i forbindelse med sykefravær, permisjon osv.  
  • Du vil være et naturlig kontaktpunkt for HR-relaterte spørsmål fra våre ansatte og ledere
  • Forvaltning av den lokale personalhåndboken
  • Følge opp ansatte fra våre andre kontorer med tanke på bolig og annen støtte når de kommer til Norge
  • Bistå med andre administrative oppgaver ved behov

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har en relevant utdannelse på bachelornivå. Ved siden av studiene har du gjerne tilegnet deg relevant erfaring, men dette er ikke et krav – det viktigste er at du er motivert for stillingen.

Som person er du glad i å jobbe med mennesker, har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og er god til å skape tillit blant ansatte og ledere. Du ser detaljene og jobber strukturert, samtidig som du ser det store bildet. Du trives med å jobbe med administrative oppgaver, er pragmatisk og serviceinnstilt, og ønsker å lære mer innenfor HR-faget. Du er selvdreven og proaktiv, og du ser hvordan vi kan forbedre våre interne prosesser og rutiner for å skape en enda bedre arbeidsplass for våre ansatte.

Da vi er et internasjonalt selskap, krever stillingen også at du både snakker og skriver norsk og engelsk på et profesjonelt nivå.

Føler du at du sjekker av på flere av punktene over vil vi gjerne høre fra nettopp deg!

Hvorfor Netcompany? 

I Netcompany vil du bli del av et engasjert HR-team. Vi gleder oss til å få på plass et nytt tilskudd til teamet, og lover en lærerik hverdag med mye humor, der latteren sitter løst og vi tar vare på hverandre.

I Netcompany har vi flat struktur og lite hierarki, og du blir lett kjent med kollegaer på tvers av team og avdelinger gjennom et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagsbar, kinoklubb, idrettsgrupper, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur og masse mer.

Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Søknadsfrist er 8. august 2022, og grunnet sommerferie vi vil starte å kontakte aktuelle kandidater etter søknadsfristens utløpt.

Ta gjerne kontakt med Head of HR Norway, Kasim Bijou Sandset om du har spørsmål:

Oppstart snarest, men etter avtale.

Arbeidssted: Oslo eller Trondheim.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share