Financial controller met focus op accounting

Company Description

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Netcompany is één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants en -ontwikkelaars werkzaam en we zijn blijvend op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence biedt handvatten voor het stimuleren van interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er is binnen Netcompany een breed scala aan verschillende kennisgroepen beschikbaar welke onder andere specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie bevat.

Voor Netcompany Nederland (in Delft) zijn we op zoek naar uitbreiding op het gebied van finance.

Job Description

Ben jij op zoek naar een uitdaging op het gebied van financiën binnen een internationale en dynamische werkomgeving? Solliciteer dan nu voor de rol van finance consultant met de focus op accounting.


Over jou

Je hebt een afgeronde studie op Hbo-niveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, accountancy of finance & control. Daarnaast heb je enige relevante stage- of werkervaring in een soortgelijke functie.

Naast een professionele werkhouding en voorkomen, beschik je over goede sociale vaardigheden. Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers je uitstekend in woord en schrift. Kennis en werkervaring met Excel is een vereiste, mocht je ook ervaring hebben met Microsoft Dynamics Navision dan is dat een pré. 

Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Verder ben je accuraat, stressbestendig en toon je doorzettingsvermogen.


Wat ga je bij ons doen? 

  • Verzamelen en verwerken van financiële gegevens, zoals: inkoop-, verkoop- en banktransacties; 
  • Beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie;
  • Onderhouden van stamgegevens binnen het financiële ERP-systeem;
  • Fiscale werkzaamheden rondom omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Opstellen van interne rapportages;
  • Werkzaamheden rondom het opstellen van de jaarrekening;
  • Ondersteuning bij business controlling.

 

Aanvullende informatie 

Op de website www.netcompany.com lees je meer over de organisatie. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan via HR.NL@netcompany.com of 015-3030130 contact met ons op.
 

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share