Financial Controller til Netcompany

Jobbeskrivelse

Om stillingen

Vi leder efter en ambitiøs Financial Controller, der har et højt drive og ønske om udvikle sig. Du er klar til at være en central rolle i at sikre en rettidig og præcis rapportering til myndigheder og ledelsen. Du har en naturlig interesse for revision, IFRS og generel compliance.

Vi tilbyder

Du får ansvar for at kontrollere de danske og internationale enheder indenfor koncernen, og sikre at tallene er korrekt bogført, og i overensstemmelse med nationale og internationale regnskabsstandarder. Derudover bliver du ansvarlig for revisionen af de internationale enheder og hjælper med at opsætte årsrapporter – både lokale og for koncernen. Andre ansvarsområder indebærer udarbejdelse af eksterne rapporter for koncernen, transfer pricing dokumentation, opfølgning på IFRS og generel compliance. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Head of Group Accounting og Group Accounting Teamet.

I jobbet som Financial Controller vil du berøre områder som:

  • IFRS
  • Intern kontrol ift. compliance
  • Bidrage til kontinuerlig forbedringer af måneds- og årsrapporter
  • Kontrollere årlig revision og forberede årsrapporter.
  • Overholdelse af regler indenfor skat og moms
  • Transfer pricing        

Dine arbejdsopgaver giver dig muligheden for at udvikle en 360graders forståelse af forretningen. Desuden vil stillingen give dig et unikt indblik i virksomhedens finansielle værdidrivere og en forståelse for, hvilke finansielle parametre som driver en virksomhed som Netcompany. Herudover vil du blive en del af vores finance team, hvor du har rig mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med dine kolleger.

Dine kompetencer

  • En uddannelse som cand.merc.aud eller lignende
  • Har flair og naturlig interesse for IFRS, corporate control environments and transfer pricing
  • Erfaren i Excel og i stand til at håndtere store mængder data
  • I stand til at kommunikere på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

Som person har du et højt energiniveau, et stærkt engagement, er udadvendt og besidder evnen til at kommunikere på tværs af organisationen. Du stiler efter at forstå forretningen og gøre en forskel. Du er en stærk analytiker, interesseret i regnskab og rapportering og er proaktiv af natur. Desuden har du sans for detaljen og sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalte deadlines.

Om Netcompany
Netcompany blev grundlagt 2000 og er en af de mest succesfulde IT-virksomheder i Nordeuropa med kontor i Danmark, Norge, Holland, Polen, UK, Belgien, Luxemburg, Grækenland og Vietnam. Mere end 6.000 medarbejdere dygtige IT-konsulenter og udviklere arbejder for Netcompany globalt og vi er altid på udkig efter unge og ambitiøse kollegaer til at blive en del af vores finance teams. Vores uformelle kultur er karakteriseret ved involvering, fleksibilitet og samarbejde med både kollegaer og kunder.

Netcompany vokser markant, og som en naturlig del af væksten i forretningen styrker vi vores position i Group Finance. Det er denne udvikling, du bliver en del af. Netcompany Finance består af +50 personer på tværs af Danmark, England, Holland, Norge, Polen, Belgien, Luxemburg, Grækenland og Vietnam, hvor Danmark spiller den helt centrale rolle. Finance understøtter forretningen med økonomistyring og rapportering til både ledelse og eksterne interessenter.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Er du interesseret i denne stilling, så ansøg nu! Hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål, så er du velkmmen til at skrive til sro@netcompany.com 

Upload dit CV, karakterbevis fra bachelor og kandidat samt en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share