Financial Controller - accounting

Functieomschrijving

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan bij Netcompany!

Ter ondersteuning van onze continue groei zijn we op zoek naar een financial controller  die deel zal uitmaken van een enthousiast, internationaal en professioneel team waarin (persoonlijke) ontwikkeling en natuurlijk ook gezelligheid centraal staan.
 

Wat ga je bij ons doen?
Als financial controller met specialisme accounting versterk je het Finance team in Nederland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledige, tijdige en efficiënte uitvoering van werkzaamheden rondom de financiële administratie. Je speelt hierbij een belangrijke rol in het opstellen van uiteenlopende overzichten welke je samen met de Finance Manager rapporteert aan de partners, de groep en de accountant. Ook lever je een actieve bijdrage aan de invulling en ontwikkeling van de financiële afdeling binnen onze jonge, snel groeiende organisatie.

 

Enkele van je werkzaamheden zullen zijn:

 • Verzamelen en verwerken van financiële gegevens, zoals: inkoop-, verkoop- en banktransacties;
 • Beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie;
 • Fiscale werkzaamheden rondom omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Opstellen van interne rapportages en analyses;
 • Ondersteunen bij werkzaamheden rondom het opstellen van de jaarrekening;
 • Deelnemen in het opstellen van budgetten en forecasts.

 

Over jou
Uiteraard ben je betrouwbaar en kun je gemakkelijk schakelen met (internationale) collega’s. Je gaat onafhankelijk te werk, bent van nature een aanpakker en wacht niet af, maar geeft gevraagd en ongevraagd advies om het gewenste resultaat te bereiken. Misschien een cliché in jouw vakgebied, maar analytische inzicht, nauwkeurigheid en oog voor detail zijn vanzelfsprekend.

Je hebt recent een afgeronde studie op hbo- of universitair-niveau, bij voorkeur in de richting van accountancy, finance & control of business administration. Je hebt kennis van wet- en regelgeving omtrent accounting en jaarverslaggeving (IFRS).

Naast een professionele werkhouding en voorkomen, beschik je over goede sociale vaardigheden. Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers je uitstekend. Kennis en werkervaring met Excel is een vereiste.

 

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jaimy Helfrich via hr.nl@netcompany of 06-35117945. Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar de komende tijd vinden onze sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk digitaal plaats. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Wij proberen dit voor je te verzorgen en uiteraard houden we dan rekening met de richtlijnen.

 

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.


Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share