Erfaren frontend udvikler

Jobbeskrivelse

Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye front-end developer. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau.

Arbejdsopgaver og teknologier

Netcompany er på en spændende vækstrejse, og oplever fortsat mærkbar succes, på de løsninger vi leverer både offentligt og privat. Det betyder, at vi lige nu har stor efterspørgsel på forretningskritiske webbaserede applikationer og portaler med store krav til brugergrænseflader på tværs af kanaler.

Vi søger derfor en erfaren front-end developer til vores UI-afdeling, der vil være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, med stor betydning for både mennesker og virksomheder på tværs af det danske samfund og erhvervsliv. 

For at løse denne opgave vil du arbejde tæt sammen med Netcompanys andre front- og back-end developers om at bygge markedets bedste og mest brugervenlige it-løsninger. I jobbet som frontend-developer vil du blandt andet komme til at:

 • Stå for opdeling og implementering fra grafisk design til HTML/CSS og JavaScript
 • Stå for opsætning af frontend-arkitektur, samt valg af værktøjer og frameworks
 • Deltage i workshops og afklaringsmøder med kunder
 • Sparre med kunder og kolleger ang. løsningsforslag og få indflydelse på relevante beslutninger
   

Om dig

Vi lever og ånder for sammenholdet, samtidig med at vi gør en dyd ud af at virkelighedsgøre vores kunders ideer. Vi forestiller os at du:

 • Er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst og serviceorienteret
 • Stræber efter at udvikle dine evner, samt villighed til at dele viden med kunder og kolleger
 • Er ekspert indenfor browserkompatibilitet, og med god erfaring på områder som HTML og CSS, samt JavaScript – gerne inden for større frameworks, såsom Angular, React, Vue eller lignende
 • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
   

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

 

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share