Erfaren: Senior Operations Engineer

Beskrivelse av bedriften

Har du er erfaring med IT-support og synes du det høres spennende ut å håndtere behov for kollegaer i både Norge og våre øvrige kontorer globalt? Da er det deg vi ser etter! 
 
Vi i Netcompany er nå på jakt etter en serviceinnstilt og fleksibel Senior Operations Engineer som skal håndtere behov for både våre norske medarbeidere ute i prosjekter, for kolleger i våre øvrige kontorer og til dels løsninger for våre kunder. 

Rollen som Senior Operations Engineer  

I Netcompany vil du ha muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver innen IT-support. Arbeidsoppgaver inkluderer: 

  • Teamleder for det daglige arbeidet i IT Services i Norge  
  • Innkjøp, klargjøring/oppsett og daglig support og problemløsning på konsulentenes bærbare maskiner – en blanding av MacBooks og Lenovo Windows-PCer, samt noen Ubuntu Linux-maskiner 
  • Support / installasjon / drift av software; i vår portefølje inngår bl.a. Confluence & Jira fra Atlassian, Office-produkter og Office365, IntelliJ IDEA, Cisco VPN, JAMF & NOMAD for Mac, Microsoft SCCM 
  • Brukeradministrasjon og sikkerhet  
  • Bistå i driften av øvrig teknisk utstyr på vårt hovedkontor.
  • Kunne bistå i drift av interne applikasjoner og servere (Windows/Linux) i samarbeid med avdelingen i Danmark og samarbeide med teamene som står for nettverk, lagring og backup. 

Hvem er du? 

Våre konsulenter trenger flinke og pålitelige mennesker i ryggen og vi ser derfor etter deg som er serviceorientert, jobber systematisk og liker variasjon i arbeidshverdagen. Du liker å jobbe med mennesker og er effektiv og imøtekommende selv med flere baller i luften. 
 
Du kommuniserer godt med både norske og internasjonale kollegaer og kan på selvstendig og tilfredsstillende vis løse problemer og utfordringer som oppstår i den daglige IT-driften i Netcompany. Samtidig har du også evne til å ha det daglige ansvaret for vårt support-team i Oslo.  

Videre har du: 

  • Fortrinnsvis utdanning innen IT-support/datateknikk eller tilsvarende 
  • Minimum tre års erfaring med IT-støtte/innen IT-infrastruktur og daglig IT-drift.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt ogkunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share