Compliance Security Engineer

Jobbeskrivelse

Lyder Threat Intelligence, SIEM, Governance og Compliance som noget for dig, og vil du være med til at sætte rammerne for IT-sikkerhed i vores egne og kunders IT-driftsmiljøer? Som IT Security Engineer sikrer du, at vores IT-driftsorganisation kan udføre deres sikkerhedsmæssige opgaver ud fra de rammer, du er med til at sætte.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Compliance Security Engineer vil du blive en del af vores sikkerhedsteam, der består af dygtige og engagerede kolleger. Du vil være med til at sætte rammerne for, hvordan Danmarks mest ambitiøse IT-virksomhed driver sikre IT-løsninger for kritisk dansk infrastruktur og store internationale kunder. Det vil være alt fra identificering af forbedret overvågning af servere og applikationer, optimering af reaktion og sparring ved alarmer samt justering af sikkerhedsværktøjer.

Du vil som IT Security Engineer være rådgiver og sparringspartner for Netcompanys leverance- og projektteams i forbindelse med at løse sikkerhedsrelaterede opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Undersøge mønstre og implementere alarmer og visualiseringer til detektering af mistænkelig adfærd i vores SIEM
  • Sikre, at nødvendige mitigerende tiltag implementeres og Netcompany Operations følger og opretholder et effektivt og tilstrækkeligt compliance niveau
  • Være sparringspartner inden for sikkerhed, både teknisk samt om GDPR, til Netcompany Operations

Om dig

Vi forestiller os, at:

  • Du har erfaring med enten Linux eller Windows
  • Du har arbejdet med GDPR og ISO2700X og kan formidle dette operationelt
  • Du har forståelse for sikkerhedsarkitektur, netværk og operativsystemer
  • Du holder dig opdateret på det globale trusselsbillede og kan omsætte disse til mitigerende tiltag
  • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan opnå og opretholde PET sikkerhedsgodkendelse.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger og et setup, der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vores personale forening, Netcompany After Dark, arrangerer alt fra legendariske fester i historiske lokationer, hyggelige fredagsbarer, sportsklubber, LAN-parties, wakeboarding, brætspilsaftener på Bastard og alt derimellem. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share